Pro

Turnering i Norge!

Hei alle sammen!

Så, endelig turnering i NORGE! Selv om jeg synes dere skal benytte dere av godværet for i morgen og spille en herlig runde golf på vår utrolig flotte bane, så tror jeg også at dere rekker å ta turen innom Drøbak Golfklubb for å se oss spille Nordea Tour/LET Access-turnering som starter i morgen og går til lørdag. Det hadde jo vært helt herlig å se noen Kjekstadmedlemmer følge oss nordmenn og andre dyktige spillere fra hele verden spille dette fantastiske spillet golf.

Det har vært noen tøffe perioder de siste par månedene. Få turneringer på schedulen og mye ufrivillig ”fri” fra turneringsgolf i juni/juliperioden har gjort at det har blitt utrolige mengder spilltrening og puttetrening. Helt ærlig har jeg aldri slått ballen så bra som det jeg har gjort i år, og det har vært få ganger jeg har mistet ballen eller satt en ball ut av spill fra tee eller på et innspill. Nærspillet har kommet seg betraktelig etter hvert som vi har spilt på jevnere og bedre greener der vi kan variere spinn og høyde på wedgeslagene, så det har vært en del flere putter enn det jeg har ønsket så langt i år. Jeg har over tre putter mer i snitt i år enn i fjor, så det sier seg selv at ”scoring game” ikke holder mål. Så sant som det er sagt er dette spillet slik at du kan ha dagen på alle deler av spillet, men ballen vil bare ikke i, og det er slik jeg har følt det. Heldigvis er også vår idrett slik at det brått kan snu, så jeg kan vel si jeg er veldig nære på det som er riktig bra!

Fremover nå har jeg en tettpakket måned med turneringsspill hver uke i hele august. Det er helt fantastisk! I tillegg fortsetter den gode trenden fra den andre uken i september og ut også den måneden. Noen gode måneder har jeg altså fremover, og jeg gleder meg som bare det.

Ellers er det bare å takke min kjære Birdieliga for deres utrolige støtte!! Uten dere hadde dette livet vært uhorvelig mye tøffere og jeg er så enormt glad for at jeg har dere som trofaste støttespillere. En gedigen shoutout til dere som viser et utrolig engasjement for mitt spill! Dere er virkelig en fantastisk gruppe mennesker som er generøse og som viser at dere tror på meg. TUSEN TAKK!

Alt i alt så tror jeg dette blir en vanvittig morsom uke. Det er ikke ofte det er turnering så nære hjemme, så jeg håper som sagt at dere tar turen innom for å se meg og oss andre spille.

Håper dere ellers nyter siste rest av sommeren, Kjekstad er i sitt ess nå, så benytt dere av de herlige forholdene!

Good slice,
Rachel

Andre innlegg

Til bloggens forside

Bli den første til å kommentere dette innlegget.

Din kommentar:
Ditt navn:
E-post: (frivillig, vises ikke)
Kommentar:

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.