Blogg

Banespill

Hei Kjekstadspillere og Birdieliga!

Her kommer en liten update fra meg, direkte fra klubbhuset på Kjekstad. Utenfor er det helt fantastisk vær og min utstyrssponsor Callaway har club fitting. Med andre ord en perfekt dag.

Her om dagen spilte jeg en runde her på klubben, og jeg må si at jeg aldri før har spilt Kjekstad med SÅ raske greener. Det gjør at jeg får muligheten til å trene putting på optimale forhold på min hjemmeklubb -hvor bra er ikke det?!

Ellers har jeg nå gjennomført de fire første turneringene mine for sesongen med heller laber score. Det jeg har hatt mest fokus på under vintersesongen funker veldig bra, men jeg har hatt en del rust på green. Når man i snitt treffer 14 greener og runder 35/36 putter er det neimen ikke rart jeg misser cuten. Dette er også noe jeg har jobbet hardt med i helt halvt år, og nå er treningen skjerpet ytterligere på green. Karin Sjödin på Team Norway-klubben Borre har virkelig gjort underverker for meg etter at jeg begynte å trene putting med henne, så hadde en all-time low 25 putter for en snau uke siden!! Det betyr at ting sakte faller på plass.

(Foto: Tristan Jones, LET)
Min tekniske trener Darren Webster-Clarke og jeg har evaluert første og andre kvartal og kommet frem til at jeg må "bytte ut" en del timer trening med spill. Det er ikke for å kutte mengden, tvert imot, men å bruke tiden på rett sted. Golf er jo et spill som gjøres på banen, tross alt.

Ellers synes jeg det er helt fantastisk med alle dere medlemmer som støtter meg og engasjerer dere i mitt spill og min satsning!! Det er alltid en sann glede å komme på tunet og føle meg velkommen. Det gjør jo at jeg virkelig føler at  Kjekstad som hjemmeklubb er klubben i mitt hjerte.

Ut og gå, spill noen hull og kjenn hvor heldige vi er som har en så vidunderlig bane!

-Go make som birdies

Til bloggens forside

Bli den første til å kommentere dette innlegget.

Din kommentar:

• (Frivillig, vises ikke)
  • Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.