Blogg

Off-season er det nye in-season

Hei alle sammen!

Nå er det så altfor altfor lenge siden sist. Og helt ærlig har det vært utrolig mye som har skjedd siden sist også. Noe er ting som havner utenfor det som er relevant her, men mye handler også om golf -og enda godt er det!

I morgen tar jeg fatt på en fantastisk tur til Mar Menor i Spania. VI i Team Norway er vanvittig heldige som får muligheten til å ligge der nede og trene på gode baner, så nå er det ned dit for trening på gress! Dette betyr at sesongen forlenges og at "off-season" kun blir sett på som et lite turneringsavbrekk.

Til Birdieligaen:
Totalt antall birdies så langt denne sesongen er: 85

Arbeidet går bra og jeg ser det går fremover. Det er mye trening for små steg i riktig retning, men jeg er ute etter at kurven peker oppover. Denne idretten er beintøff, men det er ingenting som sier at det er umulig. Så derfor peiser jeg på!

Etter noen solide uker i Spania er det LET-kvalifisering i Casablanca, Marokko. Jeg gleder meg veldig til sol og gress under spikesene. Dette blir moro!

Ellers er nå sesongen over i Norge. Ganske trist med tanke på hvor utrolig flott Kjekstad har vært i år, men jeg tror samtidig at vi får en vidunderlig bane også neste år. Vi er heldige som kan trene og spille på Kjekstad!

Lykke til med simulatorsesongen!!!

Til bloggens forside

Bli den første til å kommentere dette innlegget.

Din kommentar:

  • (Frivillig, vises ikke)
  • Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.