Juniorer

Summer Camp

På SummerCampen vil det bli forskjellige golfaktiviteter i hovedsakelig basert på konseptet til Barn og Golf. For de eldre deltagerne og de som har bedre golfferdigheter blir det også spill på banen. For de yngste deltagerne vil  det være mye lek og moro i tillegg til golfaktivitetene.

Barna behøver ikke å ha spilt golf tidligere eller være medlem i en golf klubb. Det er mulig å låne golfutstyr på Campen.

Summer Campen vil ha et godt faglig innhold tilpasset både de som har golfferdigheter fra før og de som er nybegynnere. Kjekstad Golfklubbs trener (Pro) er ansvarlig for det golffaglige innholdet. I tillegg til trener (Pro) vil det være assister som har ansvaret for en gruppe barn (10 barn). Assistenten vil gjennomføre aktivitetene.
De organiserte aktivitetene begynner kl. 09.00 og avsluttes kl. 15.00, men summercampen er åpen i fra 08.30 til 15.30. Rekker du ikke spise frokost før du kommer, ta med deg matpakke så spiser du den sammen med oss. Det er viktig å ha spist før aktivitetene starter.

Deltakerene må ha med egen matpakke til lunsj. Vi holder drikke (saft) og frukt tidlig på ettermiddagen. Ta gjerne med drikkeflaske som kan fylles med saft eller vann i løpet av dagen.

Golfere er ute i alt slags vær, ta derfor med tøy tilpasset været. Ved pent vær er joggesko et godt alternativ, men er det fuktig eller regn, ta med gummistøvler og godt regntøy. Ta gjerne med et ekstra par sokker med mer.

Pris på Summer Campen er: kr. 1.800,-

som gir:

• Trening/aktivitet i alder- og fredighets inndelte grupper, ca 10 i hver gruppe
  • Baller på drivingsrange
  • Greenfee på korthullsbanen for juniorer som ikke er medlem i Kjekstad Golfklubb
  • Lån av køller hvis du ikke har det
  • Samvær med jevnaldrende golfspillere mm.

NB: Ved behov for ledsager må deltageren ha med ledsager selv.

Påmelding!

Velkommen til Summer Camp.