Juniorer

GRATIS GOLFSKOLE 6 - 9 ÅR

Dette er et tilbud til golfere, jenter og gutter i alder 6-9 år.
Treningene vil inneholde mye lek og moro. Det viktigste er å stimulere til å ha det moro med golf.
Det er viktig at de finner et trygt miljø, treffer nye venner og får mersmak på golf.

"Gratis Golfskole" er som påpekt gratis for disse barna. Det forutsettes imidlertid juniormedlemskap i
Kjekstad GK som for denne aldersgruppe koster kr. 700,- (FRA 10 ÅR KR. 1100,-) for hele sesongen. Medlemskap gir rett til spill på korthullsbanen forutsatt at man spiller sammen med noen som har minimum grønt kort eller kurset "Veien til golf". Det er ingen innmeldingsavgift for å bli medlem.
Innmelding gjøres under fane Medlemsider

Påmelding til Kurs.

Trening er planlagt til følgende tider:
Mandager kl. 17.30 til 18.30 "jentekurs"
Tirsdag  kl. 17.30 til 18.30 - jenter og gutter
Onsdag  kl. 17.30 til 18.30 - jenter og gutter

Vår erfaring er at jenter ofte trives best på kurs sammen med andre jenter. Mandagskurset er derfor forbeholdt jenter og går forran treningen til "Kjekstadjentene". Jenter kan selvfølgelig også melde seg på de andre kursdagene dersom det passer bedre.