Seniorer

Vintergolfen på Kjekstad nærmer seg med stormskritt

Av: Per-Erik Thomassen  |  Publisert: 28. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi tenker å begynne først kommende mandag 4 November kl 09.00

logo
Nå nærmer det seg fort til Simulatorene på Kjekstad er i drift. Disse er siste skrik hva simulatorer har å by på. Vi gleder oss og en del har allerede meldt seg til pererik.thomassen@online.no.
Det er nå mulig med online påmelding på Kjekstad GK sine hjemmesider. Gå in på Megameny. Senior gruppe og der finner dere påmelding for Golf simulator.
De som allerede har meldt seg kommer ikke frem i den online påmeldingen enda så hvis dere er i tvil ta gjerne kontakt for å høre om det er ledig tid. Foreløpig er dette bra men vi regner med at flere melder seg spesielt når våre vinterreisende vender hjemover igjen.. Vi har mandager og tirsdag formiddager til disposisjon.
Meld dere på og hold alle golfferdighetene ved like gjennom vinteren. Vi vil også bygge videre på den veldig fine sommersesongen vi nå legger bak oss og holde golfgleden ved like gjennom vinteren.

Vel møtt allesammen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her