Golfshop/kafé

Nå skjer det!

Av: Kjekstad Proshop  |  Publisert: 14. februar 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Arbeidet med midlertidig proshop har startet.

En hektisk vår har startet! Her på Kjekstad er vi utålmodige om dagen og kunne nok ha spart oss de siste dagers nedbør, men arbeidet med å anlegge midlertidig proshop er i gang. Banemannskapet og administrasjonen har siste uken gjort en enorm innsats i å tømme den gamle låven. Alt som er verdt å ta vare på er lagret i containere enn så lenge. 


Sesongens proshop vil være i brakker helt bakerst på tee 1, få meter unna startboden. Klargjøring av plassen er under kontroll og ingen sak når man har så flott banemannskap. De kan alt og ordner alt! 
Låven "forsvinner" snart, slik at gravearbeidet til utvidelse av klubbhus/kafe/proshop kan starte. Det har vært hyggelige år i den gamle, mørke, trekkfulle låven.wink Men denne er nå snart historie og Kjekstad Golfklubb kan se mot en fremtid som ble enstemmig vedtatt på årsmøtet. Det store byggeprosjektet vi har foran oss, ble applaudert og hoiet inn, takket være et solid forhåndsarbeid av huskomite, styre og administrasjon! 


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her