Juniorer

Kjekstad Junior markerer seg igjen med gode resultater

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 20. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Daniel Barth Aas med gode resultater i internasjonal turnering

Forrige helg ble det arrangert en stor intensjonal juniorturnering i Belgia. Global Junior Golf er en organisasjon som arrangerer turneringer beregnet for de beste juniorene i verden rundt omkring i alle verdensdeler. Denne helgen ble det arrangert på den utrolig flotte Kempense Golf Club i Mol i Belgia.

Kjekstadgutten Daniel Barth Aas leverte sin beste internasjonale turnering hittil på par sammenlagt etter 3 runder. Dette holdt til en meget sterk 3 plass i sin klasse (under 18 år) og en femteplass totalt (spillere opp til 21 år). Daniel hadde scorende 70-71-75. En litt kjedelig trippel bogey på hull 15 siste runde ble kostbar...

Resultatene lover godt for resten av sesongen. Allerede denne helgen stiller Daniel opp for å forsvare Kjekstad sin ære i Lag-NM for Herrer Kjekstad. Deretter følger Norgesmesterskapene for junior på Stiklestad og for Herrer på Sola GK de påfølgende ukene.

Klubben gratulerer og følger spent med videre smiley