Proshop/Kafé trenger medarbeidere!

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 4. februar 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Er du en av våre nye medarbeidere eller kanskje du kjenner noen som er midt i blinken for oss?

6. november 2018
Det er foreløpig midt på "tjukkeste" vinteren, men vi må allerede nå forberede kommende sesong og søker derfor etter medarbeidere til proshop/kafé.

Kjekstad Golfklubb bygger for tiden nytt klubbhus som skal stå klart til sesongstart i år. Det blir mye nytt, i og med at proshop og kafé nå blir slått sammen. yes

Vi er på jakt etter fleksible, ansvarsfulle, servicemindede og blide medarbeidere. Kjekstad Golfklubb er et "møtested vi kommer til med glede" - og du som står bak disken skal utstråle akkurat det, samt at du har som hovedoppgave å serve alle medlemmer og gjester som kommer. Noen av arbeidsoppgavene er: Betjene booking av begge baner, golfbiler og protimer, betjene kommende simulatorsenter, servere mat, rydde, selge golfutstyr, bestille varer og fylle på, og gjøre rent.

Det viktigste man gjør i denne jobben er å yte service, - og - å yte service! Samt at man må ha en god dose myndighet, selvstendighet og en stor dose godt humør. Du som jobber på Kjekstad Golfklubb må like å snakke med alle typer mennesker, samt å ta i mot alle på en høflig og tvers gjennom hyggelig måte, være seg Jørgen Hattemaker eller Kong Salomon. Du må også være vant til å ta i et tak både på kjøkkenet og med vaskefilla!

For tiden er vi 4 fast ansatte og 10-15 sesongarbeidere og vikarer. Vi etterstreber å være en god arbeidsplass både faglig og sosialt, og er godt kjent i markedet for vårt lune og hyggelige miljø i klubben! Når sesongen setter i gang har Kjekstad Golfklubb åpent 7 dager i uka, mellom 10 og 12 timer hver dag. Det betyr at det blir vakter både sent og tidlig, og i noen helger. I helgene er det ofte arrangementer i form av kurs,  private turneringer og klubbturneringer. På de største arrangementene vil vi være flere til å betjene bak disken, men ellers i uka blir det mye selvstendig jobbing.

Du som søker må være normalt sterk, og ikke være redd for å ta i et tak, enten det er kunder som trenger hjelp med bag'er, traller og biler, eller ta i mot varer som må løftes inn, stables og fylles i hyller og montere.

Til høsten åpner vi i Kjekstad Golfklubb eget simulatorsenter innendørs. Det betyr at vi nå kommer til å ha åpent året rundt! Du som søker må være på jakt etter noe varig og fast, du må snakke flytende norsk og du må kunne beherske engelsk. Vi skal også bemanne Gapahuken vår, en hyggelig kiosk langt inne på skogen. Arbeidet i gapahuken består i å betjene kunder med et smil, steke vafler og lage kaffe. Stillingen innebærer nært samarbeid med kafeen, hvor det hentes varepåfyll daglig, som fraktes opp med golfbil.

Søkere til proshop/kafé må være fylt 20 år, og søkere til sesongjobb i Gapahuken må være fylt 18 år.

Skriftlig søknad sendes: proshop@kjekstad-gk.no innen 18. februar 2019.
Kontaktperson: Bente Lohne, 908 21 010.