Seniorer

Senior gruppen ønsker ALLE velkommen.

Av: Per-Erik Thomassen  |  Publisert: 5. april 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er stor spredning av ferdigheter innenfor senior golfen. Det ønsker vi å ta vare på slik at alle har fine opplevelser på vår vakre bane.

Da senior golfen er åpen for alle over 50 år er det stor spredning i ferdighetene for de som ønsker å spille golf.

Dette er tatt hensyn til i måten handicap systemet er utformet på Kjekstad i og med at vi har utslag fra gult, rødt og grønt og alle er slopet for både damer og herrer.

Senior gruppen ønsker å tilrettelegge for at ALLE skal kunne delta utifra sine forutsetninger og finne stor glede i både det sportslige og det sosiale i våre onsdags turneringer.

Hovedregelen hos oss er at herrer spiller fra gult og damer fra rødt. Det er fra lang tid tilbake åpnet for at herrer fyllte 75 år kan spille fra rødt dersom de ønsker det.

Som NYHET vil vi presisere at alle ( herrer og damer) med handicap 36 eller over kan få spille fra grønt. Vi håper med dette at de som er helt nybegynnere raskt kan finne glede i spillet og forbedre sitt handicap. De som har hatt lavere handicap men i senere tid har spilt seg opp til 36 håper vi vil finne at forholden ligger til rette for fornyet glede i spill på Kjekstad Golfklubb.