Turneringer

Kjekstad Tour #5 ferdigspilt

Av: Turneringskomite  |  Publisert: 23. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Med sol og mye vind kom alle igjennom runden, som ble avsluttet med premiering til alle klasser og Order of Merit.

Det ble i dag spilt i 3 klasser og i tillegg hadde vi nearest to pin og longest drive konkurranse.

2. plass: Arvid Hilmar Henriksen

Nearest to pin konkurransen ble denne gangen delt opp i 3 klasser og følgende vant i hver sin klasse:
Klasse A: Håkon Myrvold
Klasse B: Einar Larsen
Klasse C: Geir Kvam

Longest Drive på hull 4 for damer ble vunnet av Gitte Rusbjerg og for herrene Ettore Lo Monaco

Gruppebilde av alle premierte i dagens turnering.

Link til resultatene finner du her.

Etter dagens turnering var utdelt gikk vi over til Order of Merit hvor det ble store forandringer på listene etter denne turneringen. De premierte for hver klasse er som følger:

5. plass: Kjell Birkelund

Gruppebilde av de premierte i Order of Merit.

Oversikt til order of merit kan du finner her.

For de som ikke var tilstede under premieringen, kan gjenværende premier fra order of merit bli hentet i proshopen.

Turneringskomiteen vil takke alle deltagere som har vært med på Kjekstad Tour som nå var siste åpne turnering for året. Vi vil også minne alle vinnere av en kjekstad turnering om at påmeldingsfristen til mestergolfen er førstkommende onsdag kl. 15.00.