Turneringer

MiniTour 2017

Vi ønsker på vegne av Kjekstad golfklubb å invitere nye og gamle golfere til Kjekstad Mini-Tour, som spilles på Kjekstad sin 9-hullsbane.

Dette er turneringer vi anbefaler for spillere med liten eller ingen turnerings-erfaring, og for mer erfarne spillere som kan se på dette som konkurranse i nærspill.

Turneringene er:
05.5    Kjekstad Mini-Tour # 1
20.5    Kjekstad Mini-Tour # 2
23.6    Kjekstad Mini-Tour # 3
11.8    Kjekstad Mini-Tour # 4
22.9    Kjekstad Mini-Tour # 5

Du kan selvsagt velge hvor mange av disse turneringene du vil spille.

Spilleform: Det spilles slaggolf uten handicap. Det vil i denne turneringen si at du maksimalt noterer 8 slag på et hull. Du spiller maksimalt fire (4) slag mer enn hullets par. Har du ikke hullet ut etter disse slag, plukkes ballen opp og scoren noteres til hullets par + fem (5).
Det blir også «nearest to pin» konkurranse på disse turneringene

Klasseinndeling:
A-klasse: +8 – 13.9, B-klasse: 14 – 20.9, C-Klasse: 21 – 36, D-Klasse: 37 – 54

For at en klasse skal være tellende må det være minimum 4 spillere i klassen. Hvis det er færre spillere vil disse bli slått sammen med nærmeste klasse.
Spillegruppene vil bli fordelt etter klasser, men innen hver klasse vil det bli blandet mellom kjønn og alder. Spillegruppene vil bli satt opp i 3 og 3 så langt det lar seg gjøre og med ca 15 min startintervall. Om noen føler seg usikre på golfreglene eller hvordan det er å delta i en turnering, vil vi forsøke å være så behjelpelig som mulig fra start til slutt.

Det premieres klassevis for hver runde.
Deltakeravgift: kr. 100,- Ikke-medlemmer betaler ordinær greenfee i tillegg til deltageravgiften.

Påmelding via Kjekstad GKs hjemmeside

Vi ønsker dere velkommen til en morsom turnering i et hyggelig miljø.

Turneringsansvarlig: Team 1
Martin Omnes  mobil 94439070 email: mromnes@gmail.com