Seniorer

Seniorgruppen

Velkommen til en ny golfsesong i Kjekstad Golfklubbs seniorgruppe, som omfatter damer over 50 år og herrer over 55 år.

Det nærmer seg fort ny sesong, og det jobbes for å holde kvaliteten på banen.  Alt ligger derfor til rette for en fin sesong.

Vi minner om våre ukentlige konkurranser hver onsdag med utslag fra kl. 09.00. Påmelding senest mandag kl. 16.00 før konkurransen, enten ved påmelding via GOLFBOX eller turnerings ansvarlig. Øvrige konkurranser i seniorregi er:

Golfringen, et samarbeide med Asker og Tyrifjord GK. Her spilles det match i totalt 3 turneringer, en på hver av de respektive klubbers bane. Hver klubb stiller med 12 spillere. Såvel damer som herrer er velkomne til å melde sin interesse.

Detaljer om tidspunkter og hvem som ansvarer for den enkelte turnering kan du finne på  Golfbox - Turneringer og ansvarlig for hver turnering står nederst på siden med generelle opplysninger.

I løpet av sesongen kommer vi med resultater og kanskje andre informasjoner. Er du interessert i å følge med anbefaler vi at du registrerer din interesse på klubbens hjemmeside. Du er da sikret å få alle nyheter og informasjoner som legges ut på hjemmesiden rett i din E-postkasse.

Vi håper og få med så mange SENIORER som mulig slik at vi kan bygge på den fine stemningen det er blant     oss samt åpne for gode sportslige prestasjoner med . Vi ser frem til en fin sesong og alle interesserte bes kontakt. Navner for kontakt personer finner dere på klubbenes hjemmeside - Seniorer.