Golfshop/kafé

Informasjon - DAMER: Nybegynneryoga med avspenning!

Startdato:torsdag 26. november 2020 - kl. 1700
Sted:2. etg klubbhus
Start påmelding:6. november 2020
Slutt påmelding:torsdag 26. november 2020 kl. 14.00   (passert)

DAMER: Nybegynneryoga med avspenning!

Beate fortsetter med ny økt etter en kanonstart første yogatime. Du behøver ikke å ha vært med tidligere for å være med nå; yogaen er for alle -heng deg på!

Golf handler ikke bare om den rent tekniske utførelsen av golfsvingen, men også kapasiteten du har til å gjennomføre en hel runde på en bra måte fysisk, mentalt, teknisk, strategisk og sosialt. Det handler om å håndtere ditt eget press, bli litt mer smidig, litt mer eksplosiv, holde tankene på rett spor og slappe av og nyte runden mellom slagene -og samtidig fokusere til rett tid.

For å dekke deler av dette har Beate Hæhre Jørgensen initiert til lavterskel nybegynneryoga som et fantastisk tilbud til Kjekstads damer! Beate har mer enn 15 års erfaring som yogainstruktør og har yoga hver tredje uke på Kjekstad frem til jul, der disse øktene passer for alle damer. Den positive effekten yoga har på oss er både fantastisk og undervurdert, og det er det samme for golfere. Det er ca 1 time med avspenning, smidighet og konsentrasjon som gjør underverker for din kropp og din golf.

Hver tredje uke er Beate på plass for å sørge for at du blir en bedre, smidigere og en bedre golfspiller. 8 damer har muligheten til å være med hver gang for å sørge for at coronaregler og deres sikkerhet overholdes, og forutsetningen for deltagelse er at du er medlem, tar med egen yogamatte og at du er påmeldt via hjemmesiden.

Pris: 100kr
Sted: