Instruksjon og kurs

Start påmelding:25. juli 2021
Slutt påmelding:lørdag 7. august 2021 kl. 23:59

Veien til Golf - Nybegynnerkurs, 8. August

Kjekstad Golfklubb er regnet som en av de mest attraktive klubbene for opplæring av nye "golfere". I år kjører vi en dagers kurs hvor vi holder på i 6 timer fra kl. 10:00- 16:00. Målet med kurset er at du som ny golfer skal bli kjent med golf og finne deg til rette i et godt miljø i klubben vår. Kurset gir deg praktisk innføring i teknikk, regler, og sikkerhet. Kurset er gratis for alle medlemmer i Kjekstad Golfklubb, og krever at du er meldt inn i klubben. Du kommer automatisk til våre innmeldingssider etter påmeldingen til kurset, dersom du ikke allerede er medlem. Lurer du på hvilken type medlemskap du skal velge, er Greenfeemedlemskapet populært. Dette gir fritt spill på 9-hullsbanen og halv greenfee på 18-hullsbanen.

Husk å ta med klær etter forholdene. Dersom du ikke har utstyr, stiller vi med ulike køller til utlån i kursperioden. Proshop har nybegynnersett på tilbud til medlemmer til en svært gunstig pris. Juniorer trenger normalt ikke VTG kurs, da disse medlemskapene er inkludert egen trening.

Veien videre starter med en gang etter kurset:
I år har vi laget et tilbud som heter ''kom igang kurs''. "Veien til golf" er første skritt på veien til å bli en glad golfer. For at du skal få en så god og enkel start som mulig har vi, som et tillegg til VTG, laget et kurs ''kom i gang''. Et kurs vi sterkt anbefaler deg å delta på, og som starter umiddelbart etter VTG på mandag og tirsdag. For informasjon, innhold og påmeldinger gå til Oversikt over kom i gang kurs