Instruksjon og kurs

Informasjon - Nybegynnerkurs Lørdag 2. juli

Startdato:lørdag 2. juli 2022 - kl. 0900
Sted:Kjekstad Golfklubb
Start påmelding:7. mai 2022
Slutt påmelding:fredag 1. juli 2022 kl. 23:59
Antall plasser:12
Ledige plasser:7

Beskrivelse

Veien til Golf - Nybegynnerkurs, 2. juli 2022

Kjekstad Golfklubb er regnet som en av de mest attraktive klubbene for opplæring av nye "golfere". I år kjører vi en dagers kurs hvor vi holder på i 8 timer fra kl. 09:00- 17:00. Målet med kurset er at du som ny golfer skal bli kjent med golf og finne deg til rette i et godt miljø i klubben vår. Kurset gir deg praktisk innføring i teknikk, regler, sikkerhet og etikette. I år har vi lagt inn banespill og banevandring i programmet. Vi tror det å få nye golfere tildigst ut på banen vil senke terkslen for å spille etter kurset. Greenfeemedlemskap i Kjekstad Golfklubb for 2022 er inkludert i tilbudet. Medlemskapet gir fritt spill på 9-hullsbanen gjennom hele sesongen. Ønsker du å spille Hovedbanen betaler du kun halv greenfee.

Husk å ta med klær etter forholdene. Dersom du ikke har utstyr, stiller vi med ulike køller til utlån i kursperioden. Proshop har nybegynnersett på tilbud til medlemmer til en svært gunstig pris.

Før kurset begynner:
Før den praktiske delen skal du gjennomføre et e-læringskurs som tar deg gjennom teorien til VTG og er obligatorisk for alle nye golfspillere. Vi anbefaler bruk av PC/Mac, men nettbrett og mobil fungerer også. Kurset tar ca. 45 minutter å gjennomføre.
E-læringskurset og veiledning finner du her: www.golfforbundet.no/vtg
E- læringskurset gir deg mer kjennskap til hvordan sporten golf spilles, utstyret man bruker og litt om golfvett, regler og sikkerhet.  

Når e-læringskurset er gjennomført får du et kursbevis som må sendes på e-post til hovedtrener Svein Nummestad Hansen. Epost: svein@kjekstad-gk.no

Veien videre etter kurset:
"Veien til golf" er første skritt på veien til å bli en glad golfer. For at du skal få en så god og enkel start som mulig har vi videre etter VTG satt opp flere kurs og treningstilbud. 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her