Instruksjon og kurs

Antall plasser:12
Ledige plasser:12

Veien til Golf - Nybegynnerkurs, 25. september 2022

Kjekstad Golfklubb er regnet som en av de mest attraktive klubbene for opplæring av nye "golfere". I år kjører vi en dagers kurs hvor vi holder på i 8 timer fra kl. 09:00- 17:00. Målet med kurset er at du som ny golfer skal bli kjent med golf og finne deg til rette i et godt miljø i klubben vår. Kurset gir deg praktisk innføring i teknikk, regler, sikkerhet og etikette. I år har vi lagt inn banespill og banevandring i programmet. Vi tror det å få nye golfere tildigst ut på banen vil senke terkslen for å spille etter kurset. Greenfeemedlemskap i Kjekstad Golfklubb for 2022 er inkludert i tilbudet. Medlemskapet gir fritt spill på 9-hullsbanen gjennom hele sesongen. Ønsker du å spille Hovedbanen betaler du kun halv greenfee.

Husk å ta med klær etter forholdene. Dersom du ikke har utstyr, stiller vi med ulike køller til utlån i kursperioden. Proshop har nybegynnersett på tilbud til medlemmer til en svært gunstig pris.

Før kurset begynner:
Før den praktiske delen skal du gjennomføre et e-læringskurs som tar deg gjennom teorien til VTG og er obligatorisk for alle nye golfspillere. Vi anbefaler bruk av PC/Mac, men nettbrett og mobil fungerer også. Kurset tar ca. 45 minutter å gjennomføre.
E-læringskurset og veiledning finner du her: www.golfforbundet.no/vtg
E- læringskurset gir deg mer kjennskap til hvordan sporten golf spilles, utstyret man bruker og litt om golfvett, regler og sikkerhet.

Når e-læringskurset er gjennomført får du et kursbevis som må sendes på e-post til hovedtrener Svein Nummestad Hansen. Epost: svein@kjekstad-gk.no

Veien videre etter kurset:
"Veien til golf" er første skritt på veien til å bli en glad golfer. For at du skal få en så god og enkel start som mulig har vi videre etter VTG satt opp flere kurs og treningstilbud.