Ivaretakelse

Startdato:mandag 11. mai 2020 - kl. 1800
Sted:Kjekstad
Start påmelding:6. mai 2020
Slutt påmelding:mandag 11. mai 2020 kl. 23.59   (passert)

Beskrivelse

Aktiviteten er for deg som nettopp har fullført VTG og vil foregå over 6 ettermiddager på mandager kl. 18.00.

Et gjennomført Veien til golf-kurs er første steg på veien.
For å gi deg en hjelp på veien med det andre/neste steget inviterer vi deg til å bli med kurs for å videreutvikle golfferdighetene samt å bli bedre kjent med banene, klubben og mulighetene.
Ved å delta på kurset gir du også oss en mulighet til å bli kjent med deg. Kjenner vi hverandre har vi gode forutsetninger for å nå et av klubbens mål som er at vi alle føler tilhørighet og eierskap.
Kurset vil inneholde golfteknikk, banespill med veileder, bruk av hjemmesiden og GolfBox samt generelt om klubbens tilbud til deg som medlem.
Fokus vil selvfølgelig være på golf, men de andre delene er også viktige for at du skal finne deg til rette og å trives.

Timeplan:
Mandag 11.mai. Banespill ( 2 timer)
Mandag 18.mai  Putting (1 time)
Mandag 25.mai. Chipping (1 time)
Mandag 03.juni. Banespill (2 timer)
Mandag 08.juni. Generell svingteknikk (1 time)
Mandag 15.juni. Hjemmesiden/GolfBox