Kurs

Informasjon - Veien til golf, nybegynnerkurs (lørdag 18. og søndag 19. mai)

Startdato:lørdag 18. mai 2019 - kl. 1000
Sted:Kjekstad Golfklubb
Start påmelding:27. mars 2019
Slutt påmelding:lørdag 18. mai 2019 kl. 06.00   (passert)

Beskrivelse

Veien til golf, nybegynnerkurs (lørdag 18. og søndag 19. mai).

Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Kjekstad Golfklubb, samt å spille golf på både 18 og 9-hullsbanen.

Kursdeltakerne skal gjennom et program som går over 12 timer totalt, lørdag og søndag. Begge dager fra 10:00 til 16:00. Mesteparten av kurset foregår ute på treningsfeltet sammen med vår Pro, trenere og aktivitetsledere. Banespill, hvor man får prøve seg ute på golfbanen blir også en viktig del av kurset. De viktigste golfregler skal gjennomgås i praksis, og deltakerne får trent på de viktigste slagene gjennom hele kursopplegget.

Ta med klær etter værforholdene! Barn under 12 år eller funksjonshemmet, må ha følge med forelder eller ledsager under hele kurset. Oppmøte ved golfkaféen begge kursdager kl. 10:00 på Kjekstad Golfklubb.

Kurset er gratis dersom du velger å benytte deg av vårt medlemstilbud på kr. 1700,- for medlemskap i Kjekstad Golfklubb i 2019. Tilbudet gjelder vårt Greenfeemedlemskap som gir fritt spill på 9-hulls banen og halv greenfee på 18-hullsbanen. Junior medlemskap er allerede sterkt rabattert i Kjekstad Golfklubb, og vanlige medlemspriser gjelder. Tilbudet må bestilles i løpet av kurset for å oppnå den gunstige rabatten. Kursleder gir mer informasjon om dette i løpet av kurset.

Ønsker du ikke å benytte deg av medlemstilbudet i løpet av kurset, koster kurset kr. 450,- for utstedt kursbevis. 

Kurset inkluderer alt av materiell og lån av golfutstyr ved behov wink