Kurs

Informasjon - Veien til Golf, nybegynnerkurs 04.-05. juli 2020

Startdato:lørdag 4. juli 2020 - kl. 1000
Sted:Kjekstad Golfklubb
Start påmelding:3. mars 2020
Slutt påmelding:onsdag 1. juli 2020 kl. 23.59   (passert)

Beskrivelse

Veien til Golf - Nybegynnerkurs, 04.-05. juli 2020

Kjekstad Golfklubb er regnet som en av de mest attraktive klubbene for opplæring av nye "golfere". Nybegynnerkurset du tar hos oss går over 12 timer totalt på én helg.
Kurset går lørdag og søndag fra 10:00-16:00. Oppmøte ved klubbhuset. Kurset går for det meste ute på treningsfeltet og banen med våre trenere og aktivitetsledere. I tillegg vil noen av de mest brukte golfreglene gjennomgås.
 
Etter endt kurs vil du være medlem av Kjekstad Golfklubb og kunne spille golf på begge våre baner (18 og 9-hullsbanen). Veien til Golf er gratis dersom du velger å benytte deg av vårt medlemstilbud på 1 950,- hos oss. Da blir du Greenfeemedlem som gir fritt spill på 9-hullsbanen og halv greenfee på 18-hullsbanen. Ulike typer medlemskap kommer til å bli informert om i løpet av kursperioden.
 
Dersom du ikke ønsker å benytte deg av medlemstilbudet vårt mens du tar VtG hos oss, koster kurset 750,-.
 
Husk å ta med klær etter forholdene. Barn under 12 år eller funksjonshemmet må ha med forelder eller ledsager under hele kurset.

Juniormedlemskap:
Som junior er våre medlemskap allerede sterkt rabatterte og er inkludert trening. Her gjelder vanlige medlemspriser.

Utstyr:
Dersom du ikke har utstyr, stiller vi med ulike køller til utlån i kursperioden.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her