Golfsimulator

Grupper

Kjekstad Golfklubb har mange faste grupper som møtes ukentlig for spill på simulatorene. Alle som vil kan delta her gjennom hele vintersesongen, og som medlem er du er hjertelig velkommen. De ulike gruppene finnes i Megamenyen på forsiden og påmelding til spill med disse gruppene skjer på gruppesidene. Alle gruppene har en spesialpris for hver deltaker på kr. 250,- for konkurransespill med varighet inntil 4 timer, med opptil 4 spillere på hver simulator. Gruppene har individuelle premieringer.

Herrene har simulatorspill to kvelder i uka. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/herresimulator og melder deg på. Det er valgfritt å være med enten mandag eller torsdag, eller begge. Herregruppen ledes av Jarle Midtskogen.

Seniorgruppa, som er meget stor, møtes mandag formiddag eller ettermiddag samt tirsdag formiddag eller ettermiddag. Er du tilgjengelig på dagtid og ønsker å spille med en trivelig gjeng, går du inn her https://kjekstad-gk.no/seniorer/pamelding-golfsimulator og melder deg på. Denne gruppen ledes av Mads Benterud.

Onsdagsgruppen (som spiller simulator på tirsdag kveld! smiley) er absolutt å anbefale for deg som ikke har spilt så lenge og vil prøve deg så smått i turnering. Onsdagsgruppen ledes av Eivind Tønsager og du går inn her https://kjekstad-gk.no/onsdagsgruppen/turneringer for å melde deg på.

"Hurum-guttaspiller på onsdagskveldene og ledes av Helge Pedersen. Ønsker du å være med her, ringer du til Helge på telefon 920 93 623 eller snakker med oss i shop'en.

I tillegg har vi flere private grupper som møtes jevnlig.
Finn din gruppe og bli med! Snakk gjerne med oss i proshop'en hvis du ønsker tips eller hjelp til påmelding.

Du kan også booke tid selv, om du ønsker å leie en simulator på timebasis.

Klikk her for å booke tider
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her