Golfsimulator

Grupper

Kjekstad Golfklubb har mange faste grupper som møtes ukentlig for spill på simulatorene. Alle som vil kan delta her gjennom hele vintersesongen, og som medlem er du er hjertelig velkommen. De ulike gruppene finnes i Megamenyen på forsiden og påmelding til spill med disse gruppene skjer på gruppesidene. 

Juniorer 6-14 år har simulator spill hver fredag fra kl. 16:00-18:00. Det for alle juniorer avhengig om man spilt eller ikke spilt golf før. Det trener Svein som har ansvar for denne gruppen. Trykk på lnken under til info og påmelding 
https://kjekstad-gk.no/juniorer/fredags-spill-i-simulator-senteret

Juniorer 15-19 år har simulator spill på noen lørdager. Er nytt tilbud for eldre juniorer som ønsker å holde ha det gøy med golfen gjennom vinteren.  Trykk på her linken under for se info og påmelding 
https://kjekstad-gk.no/juniorer/vinter-golf-15-19-ar

Foreldregolf har simulator spill på annehver lørdager. Dette er for foreldre som har juniorer i kjekstad GK. ønsker du mer info om opplegget og påmelding se link her: https://kjekstad-gk.no/juniorer/foreldregolf

Herrene har simulatorspill hver torsdag kveld. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/herresimulator og melder deg på. Det er valgfritt å være med enten mandag eller torsdag, eller begge. Herregruppen ledes av Jarle Midtskogen.

Seniorgruppa, som er meget stor, møtes mandag og tirsdag formiddag. Er du tilgjengelig på dagtid og ønsker å spille med en trivelig gjeng, går du inn her https://kjekstad-gk.no/seniorer/pamelding-golfsimulator og melder deg på. Denne gruppen ledes av Mads Benterud.

Onsdagsgruppen (som spiller simulator på tirsdag kveld! smiley) er absolutt å anbefale for deg som ikke har spilt så lenge og vil prøve deg så smått i turnering. Onsdagsgruppen ledes av Mona Eide-Fredriksen, og du melder deg på her: https://kjekstad-gk.no/onsdagsgruppen/turneringer for å melde deg på.

"Hurum-guttaspiller på onsdagskveldene og ledes av Helge Pedersen. Ønsker du å være med her, ringer du til Helge på telefon 920 93 623 eller snakker med oss i shop'en.

I tillegg har vi flere private grupper som møtes jevnlig. Finn din gruppe og bli med! Snakk gjerne med oss i proshop'en hvis du ønsker tips eller hjelp til påmelding.

Du kan også booke tid selv eller sammen med venner, om du ønsker å leie en simulator på timebasis.

Klikk her for å booke tider
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her