Golfsimulator

Grupper

Kjekstad Golfklubb har mange faste grupper som møtes ukentlig for spill på simulatorene. Alle som vil kan delta her gjennom hele vinteresesongen. De ulike gruppene finnes i Megamenyen på forsiden og påmelding til spill med disse gruppene skjer på gruppesidene. Alle gruppene har en spesialpris for hver deltaker på kr. 250,- for konkurransespill med varighet inntil 4 timer, med opptil 4 spillere på hver simulator. Gruppene har individuelle premieringer.

Herrene har simulatorspill to kvelder i uka. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/herresimulator og melder deg på. Det er valgfritt å være med enten mandag eller torsdag, eller begge. Herregruppene ledes av Jarle Midtskogen.

Damene møtes annenhver tirsdag. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/tirsdagsklubben/simulatorspill-2019-2020 og melder deg på. Gruppen ledes av Jannicke Lillelien.

Seniorgruppa, som er meget stor, møtes mandag formiddag eller ettermiddag samt tirsdag formiddag. Er du tilgjengelig på dagtid og ønsker å spille med en trivelig gjeng, går du inn her https://kjekstad-gk.no/seniorer/pamelding-golfsimulator og melder deg på. Denne gruppen ledes av Per-Erik Thomassen.

Onsdagsgruppen (som spiller simulator på tirsdag kveld! smiley) er absolutt å anbefale for deg som ikke har spilt så lenge og vil prøve deg så smått i turnering. Onsdagsgruppen ledes av Eivind Tønsager og du går inn her https://kjekstad-gk.no/onsdagsgruppen/turneringer for å melde deg på.

"Hurum-guttaspiller på onsdagskveldene og ledes av Helge Pedersen. Ønsker du å være med her, ringer du til Helge på telefon 920 93 623 eller snakker med oss i shop'en.

I tillegg har vi flere private grupper som møtes jevnlig.
Finn din gruppe og bli med! Snakk gjerne med oss i proshop'en hvis du ønsker tips eller hjelp til påmelding.

Du kan også booke tid selv, om du ønsker å leie en simulator på timebasis.

Klikk her for å booke tider