Herrer - torsdag

Herregruppa

Herrer torsdag - gruppebilde
Velkommen til Herregruppa i Kjekstad Golfklubb!

Herregruppa i Kjekstad Golfklubb består av to grupper – herrer, mandag og herrer, torsdag. Torsdagsgruppa spiller en turneringsrunde hver torsdag ettermiddag og mandagsgruppa hver mandag ettermiddag. På torsdag deltar primært spillere med noe lavere snitt-hcp.

Informasjonen nedenfor gjelder kun torsdagsgruppa. Vil du lese mer om mandagsgruppa, klikk her eller velg direkte fra hovedmenyen.

Vi spiller en turneringsrunde hver torsdag med premiering til den beste fjerdedelen av deltagerne.
Starttidene vil være 1630 - 1730 frem til høstmørket tvinger oss ut tidligere. Dette vil det informeres om når den tid kommer.

Vi spiller rundt 20 tellende runder fra rundt 1. mai til midten av september. Årets siste runde spilles på en søndag med innlagte ekstrakonkurranser og påfølgende middag og premieutdeling i klubbhuset.

Spilleform og hcp:
Vi spiller netto slagturnering med fullt hcp. Alle skal hulle ut ballen på alle hull.
NB: MAX score på hullet er hullets par + 5 slag. Dvs. at du plukker opp ballen hvis du vil overskride dette.

Påmelding:
Hvis du ønsker å være med i herregruppa og ønsker og delta på turneringene, må du melde deg på hver uke på hjemmesidene. Det finnes en egen turneringsliste på disse herresidene. Klikk på "Turneringer" i menyen til høyre og klikk på "Påmelding" bak den aktuelle dagen. I turneringslisten vil du også finne startlister og resultater når disse er klare. Klikk på turneringen for å se mer info. Alle linkene fører deg inn til Golfbox til den aktuelle turneringen..

Startavgift
Startavgiften er kr. 70,- pr. runde og skal betales ved påmelding i Golfbox.
Nytt for 2021 er at du nå skal betale online ved påmelding. Dette kommer frem når du skal melde deg på og er veldig enkelt.
Hvis du melder deg av innen fristen, vil startavgiften automatisk refunderes. De som ikke melder seg av før fristen og ikke møter, vil IKKE få avgiften refundert. Det er allikevel fint om du informerer om at du evt. ikke kan komme, da startlisten kanskje må omorganiseres.

Påmeldingsperioden er fra og med mandag, uken før, frem til 2 dager før (tirsdag) kl. 14.00 (9 dager).

Alle turneringsrunder vil bli registrert i Golfbox og hcp vil følgelig regulereres etter hver runde.

Konkurranser, sammenlagt:
Etter endt sesong premieres det for følgende resultater:

- Beste sammenlagt rangeringspoeng (Årets herrespiller)
- De neste 4 på listen vil også premieres
- De 5 beste på Eclectic (brutto)
- Beste brutto runde
- Beste netto runde

Årets herrespiller er kvalifisert til å spille turneringen "Mestergolf"

- Ved likt resultat på rangeringslisten, vil den som har beste enkeltresultater (poeng) gå foran. Deretter flest runder.
- Ved likt resultat på Eclectic, vil den som har flest birdies totalt gå foran. En eagle vil telle som 2 birdies.
- Ved likt resultat på beste brutto og netto runde, vil den som har nest best resultat gå foran.

Poengfordeling, rangering:
Samtlige runde vil være tellende, såfremt de spilles på Kjekstad Gk's 18-hullsbane.

Hvis det er under 10 deltagere på en runde vil poengene fordeles fra 12 poeng for første plass og så følger man vanlig poengfordeling nedover (15,12,10,8,7,6,5,4,3,2,1). Vinneren vil altså KUN få 12 poenge hvis det er under 10 deltagere.

Viktig å huske:
Vi spiller alltid etter de offisielle golfreglene. Dette betyr at alle skal følge disse under våre turneringsrunder. Evt. brudd på regler vil behandles i henhold til disse. Vi ber alle spesiellt være oppmerksomme på at alt stemmer på scorekortet før de leverer dette. Ukorrekt scorekort vil føre til diskvalifisering.

Nyheter og løpende informasjon:
For å bli oppdatert på hva som skjer i herregruppa, legg deg inn i brukerregisteret på disse hjemmesidene. Etter at du er innlogget, kryss av for "Herrer, torsdag" under "Mitt oppsett" så får du en notis på e-mail hver gang det legges ut nyheter på hjemmesider vedr. herregruppa. Vi har også en egen gruppe på Facebook hvor vi legger ut noe info.

Lykke til!

Hilsen Herrekomitéen:

Jarle Midtskogen (leder), Roy Andresen, Roger Eriksen og
Bjørn Lohne
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her