Herresimulator

Info og oppsett

Vi spiller en runde hver onsdag fra klokken 1800 igjennom vinteren. Programmet ser dere under "Turneringer".

Som vanlig, setter vi opp en ”Tour” og premierer den beste sammenlagtvinneren etter endt ”vintersesong” med et trofé. Vi kaller den ”Simulatorkongen”.

Vinneren kåres etter de 6 beste plasseringene.
Etter hver enkeltturnering fordeles poeng etter følgende skala:
 
1. plass:  6 poeng  + 1 stk flaske vin
2. plass:  4 poeng
3. plass:  3 poeng
4. plass:  2 poeng
5. plass:  1 poeng
 
Hvis det skulle være mindre en 5 deltagere starter skalaen på 1 fra sisteplass og oppover. Dvs ved 4 deltagere blir det 4 poeng til vinneren.

HANDICAP:

Vi spiller med "simulator-hcp". Handicap'et er beregnet etter hva deltagerne presterte ifjor.
Oversikten kan sees ved å klikke på "Simulator-hcp" i menyen til høyre.
De som blir med for første gang, vil starte på 2/3 av sitt eksisterende "ute-hcp" og får justert dette underveis på linje med de faktorene som andre har fått sitt hcp igjennom. Det er derfor viktig at alle justerer sitt hcp på sin profil på simulatoroppsettet første gang de er der.
Handicap justeres etter hver turneringsrunde med 0,5 opp eller ned pr. slag som avviker fra mottatte slag. Maks oppskriving av 3,0 pr. runde. Det er ingen grense nedad.

Vi forsetter med oppsettet "80% ABSOLUTE" på simulatoren, da dette er standard oppsett.

PÅMELDING:

Påmelding skal skje på disse hjemmesidene inntil 5 dager før (torsdagen før). Det er viktig at man følger dette da vi leier simulatorene og må si fra oss noen hvis vi ikke trenger de, evt leie ekstra, hvis tilgjengelig.

Temporær løsning f.o.m. 12 .feb 2015:
Påmeldingsfristen er forlenget til kl. 1600 samme dag som spillet skal foregå. Husk å melde deg av med en gang hvis du ikke kan delta slik at evt. andre på venteliste får vite om sin plass så tidlig som mulig (spar på kvitteringsmailen med referansenummeret ved påmelding).

 
PRIS:
 
Vi betaler kun kr. 250,- pr. mann for simulator uansett hvor mye tid vi bruker. I tillegg betaler vi kr. 20,- (til premier) hver gang.

OPPSETT AV SIMULATOR:
 
Vind: CALM
Ground: WET
Pin: INTERMEDIATE
Tee: GOLD (GUL)
Hcp: 80% ABSOLUTE
Autodrop: OFF