Instruksjon og kurs

Årets trenere på Kjekstad

Kjekstad Golfklubb har sørget for trenerutdanning for noen av våre medlemmer som ønsker å bidra med kurs- og treningsvirksomhet i klubben. Nedenfor ser du en kort presentasjon av de disse.  Du vil møte disse trenerne på f.eks. nybegynnerkurs eller juniortreninger.

Trenere

Svein Nummestad Hansen

Trener

97945366

Hei alle kjekstad medlemmer. Utrolig artig å kunne få muligheten til å jobbe som trener på Kjekstad GK. Som ny utdannet trener gleder jeg meg veldig til å starte opp sesongen med å arrangere kurs, treninger og leksjoner på klubben. Leksjoner innendørs og utendørs kan dere booke på mail eller telefon. Dere kan også booke instruksjon i fanen til høyere. Da kan dere få oversikt over min instruktør kalender og booke ledig tid.

Ken Bårreng

Trener Elite/Junior

476 76 994

Ken er en gøyal fyr med en enorm svakhet for golf. Han har lang erfaring og i sine 20 golfår har han vært en tro medlem på Kjekstad. Ken har spilt mye turneringer og er aktiv og nøye når det kommer til trening. "Vi skal finne nøkkelferidgheter, jobbe med course management og mestre presset ved spill i turneringer. Vi skal sammen ha det gøy, bli bedre og utvikle oss som golfspillere."

Taran Rustad

Trener Junior

Taran er ei glad og sosial jente med hjerte for golf. Hun har spilt golf i 17 år og har lang erfaring med trening, rutiner og turneringer på klubb og nasjonalt plan. "Golf skal være gøy og for meg er det viktig kombinere trening med lek og moro. Vi skal sammen sette oss individuelle og felles mål. Golf skal være sosialt og morsomt. Vi skal oppnå våre mål og finne mestringsfølelsen".

Ragnar Dag Wiik

Trener VTG

Jeg begynte å spille golf for 20 år siden i Nederland hvor jeg også var med å kjøre det norske «Knøttegolf»-konseptet for barna i klubben vår. Har hatt mye glede av golfen opp gjennom årene og gleder meg nå til å delta i VTG opplæring og annet trenerarbeid i Kjekstad.

Lill Halvorsen

Trener VTG

Jeg startet med golf i 1997 og har vært medlem i Kjekstad gk siden ca. 2000. Deltar aktivt i turneringer på damenes dag (tirsdagsklubbens). Holder på med trener 1 utdanning i golf. Assistent på VTG i år. Jeg jobber som lektor i realfag på Valler vgs. Bor på Rykkinn, Bærum.

Anders Fløistad

Trener Golf Grønn Glede

91543311

Anders har hovedansvaret for Golf Grønn Glede i klubben. Han er utdannet trener 2 og har god erfaring med å instruere. Gjennom de siste 20 årene han lagt ned en betydelig innsats som frivillig i klubben. Han har spilt golf siden 1958, så en kan trygt si han har en viss erfaring.

Edith Grande

Trener Golf Grønn Glede

913 90 690

Edith har spilt golf siden 1983. Medlem i KjGk siden 1980 (før banen ble ferdig). Æresmedlem siden 2008. Har vært turneringsleder i mange år. Edith har også sittet i styret, banekomiteen og vært dommer i NGF. Trener 1 utdannelse i 2015. Har vært med Seniorlandslaget i utlandet 15 ganger. Golf er gøy! Særlig å hjelpe nybegynnere.