Instruksjon og kurs

Årets trenere på Kjekstad

Kjekstad Golfklubb har sørget for trenerutdanning for noen av våre medlemmer som ønsker å bidra med kurs- og treningsvirksomhet i klubben. Nedenfor ser du en kort presentasjon av de disse.  Du vil møte disse trenerne på f.eks. nybegynnerkurs eller juniortreninger.

Trenere

Svein Nummestad Hansen

Hovedtrener

   979 45 366

Utdannet PGA Professional med en bachelor spesialisering i trenerrollen ved Høyskolen Innlandet. Som utdannet trener gleder jeg meg veldig til å starte opp sesongen med å arrangere kurs, treninger og leksjoner på klubben. Leksjoner innendørs og utendørs kan dere booke på mail eller telefon. Dere kan også booke instruksjon i fanen til høyere. Da kan dere få oversikt over min instruktør kalender og booke ledig tid.

Anders Fløistad

Trener

   915 43 311

Anders har hovedansvaret for Golf Grønn Glede i klubben. Han er utdannet trener 2 og har god erfaring med å instruere. Gjennom de siste 20 årene han lagt ned en betydelig innsats som frivillig i klubben. Han har spilt golf siden 1958, så en kan trygt si han har en viss erfaring.

Stig Are Sara

Hjelpetrener Junior & VTG

   470 65 003

Studerer Bachelor i idrett , spesialisering i golf ved Høyskolen Innlandet. Utdannet trener 2

Edith Grande

Hjelpetrener for Golf Grønn Glede & VTG

   913 90 690

Edith har spilt golf siden 1983. Medlem i KjGk siden 1980 (før banen ble ferdig). Æresmedlem siden 2008. Har vært turneringsleder i mange år. Edith har også sittet i styret, banekomiteen og vært dommer i NGF. Trener 1 utdannelse i 2015. Har vært med Seniorlandslaget i utlandet 15 ganger. Golf er gøy! Særlig å hjelpe nybegynnere.

Ragnar Dag Wiik

Hjelpetrener VTG

Jeg begynte å spille golf for 20 år siden i Nederland hvor jeg også var med å kjøre det norske «Knøttegolf»-konseptet for barna i klubben vår. Har hatt mye glede av golfen opp gjennom årene og gleder meg nå til å delta i VTG opplæring og annet trenerarbeid i Kjekstad.

Christopher Strande

Hjelpetrener Junior

   46895545

Trener Junior Trener 1

Jonas Hammarlund

Hjelpetrener Junior

   40577306

Trener Junior Trener 1

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her