Instruksjon og kurs

Trening & Spill Pakke

Hva inkluderer pakken: 
50 min instruksjon i Trackman Studio
En simulator time med trener
2 personer kan dele pakken

Trykk ''her'' for påmelding

Ved påmelding skriver du hvilken trener du ønsker og navnet på den du eventuelt vil dele med. Etter påmelding vil trener kontakte deg om detaljer rundt treningen.

Timen i Svingstudio
I den første timen får du veiledning i vårt Trackman Svingstudio. Ved hjelp Trackman får du muligheten til å få informasjon om hvor du treffer på køllebladet, samtidig får du en bedre forståelse av hvordan man fikser teknikken ut fra trackman tallene.

Hva er Trackman?
Trackman er en radar som måler din golfsving og fanger opp mer informasjon enn øynene kan oppfatte. Det blir enklere å finne arbeidsoppgavene som skal jobbes med etter disse analysene.

Timen i Simulator Senteret 
Etter timen i sving studioet fortsetter instruksjonen i Simulatorsenteret. Under denne timen tester vi ut teknikken i banespill moduser. Med trener til stede trenes det sammen med instruktør på slag og teknikk i simulator.

Hvorfor kombinere Svingstudio og Simulator Senter?
Pakken gir deg både teknikk og spille trening. Først jobbes det med teknikken i svingstudioet og deretter testes det nye du harlært i Simulator Senteret. Våre simulatorer har mange nyttige funksjoner som gjør at man kan trene på ulike spillesituasjoner. Da kan vi for eksempel velge oss et utslag og trene med driveren, eller trene på jernslag inntil en green.

Pris: 1450,- pr. pakke (Husk at du kan dele denne med en venn)

Pakken kan ikke fordeles utover, men må benyttes på samme dag 

Trykk ''her'' for påmeldingHvem er trenerne 

Svein Nummestad Hansen
Utdannet Trener 3 (PGA Professional) med en bachelor spesialisering i trenerollen. Med min Trener 3 utdannelse har jeg kompetanse til å trene alle type spillere.


E-post: Svein@kjekstad-gk.no 
Tlf: 97945366 

Anders Fløistad
Utdannet trener 2 med lang erfaring som trener. Gjennom sin trenerkarriere har Anders utviklet mange gode driller og øvelser som du som spiller vil ha stor nytte av.


E-post: Anders.floistadoutlook.com
Tlf: 91543311

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
november
tirsdag15. 1000 - 2100Trening & Spill Pakke2014Påmelding
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her