Instruksjon og kurs

Vintertrening 2022

Et vintertilbud for deg som vil utvikle golfspillet

I tillegg til enkelttimer har vi satt sammen en «vinterpakke» som inneholder:
  • 4x50 minutter leksjoner i svingstudio
  • 3x50 minutter egentrening mellom leksjonene i svingstudio
Når du kjøper pakken, velger du hvilken trener du ønsker. Det gjøres ved å skrive trenerens navn i ''kommentarfeltet'' når du melder deg på. Dersom du ikke velger en trener, velger vi for deg. Inntil to personer kan dele vinterpakken. Om du ønsker å dele pakken med en venn, så må du skrive hvem du deler pakken med i ''kommentarfeltet''.

Når pakken er kjøpt, vil treneren kontakte deg om ønsket treningsprogram.

Kurset går over max 4 uker.

Vinterpakken vil gi deg et treningsprogram som du kan bruke videre i sesongen smiley

Pris for pakken kr. 2 400. Påmelding nederst på siden.

Hva inkluderer pakken


Analyse program i TrackMan 4 

Muligheten til å få informasjon om hvor du treffer på køllebladet, samtidig få en bedre forståelse av hvordan man fikser teknikken utfra trackman tallene. Våre trenere er utdannet i bruk av Trackman.


Nærspillstrening & Puttetrening 

Svingstudio er stort og bredt, som gjør at man også kan trene putting og nærspill. Trackman har et eget analyse program for putting, hvor vi kan jobbe med sikte, ballstart og lengdekontroll.


Hvem er trenerne?

Svein Nummestad Hansen

Utdannet Trener 3 (PGA Professional) med en bachelor spesialisering i trenerollen.  Med min Trener 3 utdannelse har jeg kompetanse til å trene alle type spillere.

E-post: Svein@kjekstad-gk.no 
Tlf: 97945366 

Anders Fløistad

Utdannet trener 2 med lang erfaring som trener. Gjennom sin trenerkarriere har Anders utviklet mange gode driller og øvelser som du som spiller vil ha stor nytte av.  

E-post: Anders.floistadoutlook.com
Tlf: 91543311
Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her