Kurs

Årets trenere på Kjekstad

Kjekstad Golfklubb har sørget for trenerutdanning for noen av våre medlemmer som ønsker å bidra med kurs- og treningsvirksomhet i klubben.  Nedenfor ser du en kort presentasjon av de disse.  Du vil møte disse trenerne på f.eks. nybegynnerkurs eller juniortreninger.

Trenere

Rachel Raastad

Klubbtrener

   926 59 777

Rachel har spilt golf profesjonelt i 5 år og har fire års erfaring som trener. Hun har sterk tro på at langsiktig og organisert trening fører til positiv utvikling og sterke spillere. Å ha det gøy på veien er essensielt for å nå målene spillerne har satt. I juniortrening setter hun trygge rammer for glede og moro på trening, for å skape motivasjon for videre utvikling.

Anders Fløistad

Trener Golf Grønn Glede

   91543311

Anders har hovedansvaret for Golf Grønn Glede i klubben. Han er utdannet trener 2 og har god erfaring med å instruere. Gjennom de siste 20 årene han lagt ned en betydelig innsats som frivillig i klubben. Han har spilt golf siden 1958, så en kan trygt si han har en viss erfaring.

Ken Bårreng

Trener Elite/Junior

   476 76 994

Ken er en gøyal fyr med en enorm svakhet for golf. Han har lang erfaring og i sine 20 golfår har han vært en tro medlem på Kjekstad. Ken har spilt mye turneringer og er aktiv og nøye når det kommer til trening. "Vi skal finne nøkkelferidgheter, jobbe med course management og mestre presset ved spill i turneringer. Vi skal sammen ha det gøy, bli bedre og utvikle oss som golfspillere."

Taran Rustad

Trener Junior

Taran er ei glad og sosial jente med hjerte for golf. Hun har spilt golf i 17 år og har lang erfaring med trening, rutiner og turneringer på klubb og nasjonalt plan. "Golf skal være gøy og for meg er det viktig kombinere trening med lek og moro. Vi skal sammen sette oss individuelle og felles mål. Golf skal være sosialt og morsomt. Vi skal oppnå våre mål og finne mestringsfølelsen".

Ragnar Dag Wiik

Trener VTG

Jeg begynte å spille golf for 20 år siden i Nederland hvor jeg også var med å kjøre det norske «Knøttegolf»-konseptet for barna i klubben vår. Har hatt mye glede av golfen opp gjennom årene og gleder meg nå til å delta i VTG opplæring og annet trenerarbeid i Kjekstad.

Lill Halvorsen

Trener VTG

Jeg startet med golf i 1997 og har vært medlem i Kjekstad gk siden ca. 2000. Deltar aktivt i turneringer på damenes dag (tirsdagsklubbens). Holder på med trener 1 utdanning i golf. Assistent på VTG i år. Jeg jobber som lektor i realfag på Valler vgs. Bor på Rykkinn, Bærum.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her