Kurs

Årets trenere på Kjekstad

Kjekstad Golfklubb har sørget for trenerutdanning for noen av våre medlemmer som ønsker å bidra med kurs- og treningsvirksomhet i klubben.  Nedenfor ser du en kort presentasjon av de disse.  Du vil møte disse trenerne på f.eks. nybegynnerkurs eller juniortreninger.

Trenere

Douglas Craig

Head Pro

   932 25 769

Douglas er opprinnelig fra Skottland og utdannet medlem i det Britisk PGA. Han har spillt golf siden han var fem år og har vart Golf Professional/Trener siden 1977. Har bodd i Norge i 37 år og har jobbet som golftrener på Oslo Gk, Holtsmark Gk og Grini Gk . Fra 1984 til 2006 var han Golf Professional på Kjekstad Gk.

Tom Robert Bergan

Trener Junior

   970 94 588

Jeg er en pappa som har spilt golf i 7 år og det er mitt andre år som trener. Min filosofi er at vi skal ha det morsomt og sosialt samtidig som vi lærer mye. Håper å se deg på en av mine treninger!

Ken Bårreng

Trener Elite/Junior

   476 76 994

Ken er en gøyal fyr med en enorm svakhet for golf. Han har lang erfaring og i sine 20 golfår har han vært en tro medlem på Kjekstad. Ken har spilt mye turneringer og er aktiv og nøye når det kommer til trening. "Vi skal finne nøkkelferidgheter, jobbe med course management og mestre presset ved spill i turneringer. Vi skal sammen ha det gøy, bli bedre og utvikle oss som golfspillere."

Lill Halvorsen

Trener VTG

Jeg startet med golf i 1997 og har vært medlem i Kjekstad gk siden ca. 2000. Deltar aktivt i turneringer på damenes dag (tirsdagsklubbens). Holder på med trener 1 utdanning i golf. Assistent på VTG i år. Jeg jobber som lektor i realfag på Valler vgs. Bor på Rykkinn, Bærum.

Walter Price Midkiff

Trener VTG

Price har over 60 års erfaring med golf. Han har vært senior club champion, og har deltatt i treningsmiljøet i Kjekstad i mange år. I vår har han tatt trenerkurs. Han kommer fra Houston, Texas.

Taran Rustad

Trener Junior

Taran er ei glad og sosial jente med hjerte for golf. Hun har spilt golf i 17 år og har lang erfaring med trening, rutiner og turneringer på klubb og nasjonalt plan. "Golf skal være gøy og for meg er det viktig kombinere trening med lek og moro. Vi skal sammen sette oss individuelle og felles mål. Golf skal være sosialt og morsomt. Vi skal oppnå våre mål og finne mestringsfølelsen".

Ragnar Dag Wiik

Trener VTG

Jeg begynte å spille golf for 20 år siden i Nederland hvor jeg også var med å kjøre det norske «Knøttegolf»-konseptet for barna i klubben vår. Har hatt mye glede av golfen opp gjennom årene og gleder meg nå til å delta i VTG opplæring og annet trenerarbeid i Kjekstad.

Anders Fløistad

Trener Golf Grønn Glede

   91543311

Anders har hovedansvaret for Golf Grønn Glede i klubben. Han er utdannet trener 2 og har god erfaring med å instruere. Gjennom de siste 20 årene han lagt ned en betydelig innsats som frivillig i klubben. Han har spilt golf siden 1958, så en kan trygt si han har en viss erfaring.