Medlemsfordeler/avgifter

Årsmøtet har besluttet følgende kontingenter og avgifter:

Fordelskort Kafe/Proshop
: Alle voksne medlemmer er på årets faktura fakturert "Fordelskort Kafe/Proshop" til kr. 300,-. Dette gavekortet inneholder 20% rabatt, slik at gavekortet du får utstedt hos oss har en verdi på kr. 360,-. Kortet kan benyttes til alt som selges via kassen til kafe/proshop/simulatorsenter i inneværende år.
Fordelskortet betraktes som en medlemsfordel, og faktureres samtidig med den årlige medlemskontingenten. Vi håper at kortet vil føre til økt besøk og omsetning i klubbens kafe/proshop/simulatorsenter, som igjen vil gjøre det enklere å kunne tilby et mer forutsigbart utvalg av varer for våre medlemmer.

Dugnadsavgift: De som møter opp og gjennomfører dugnad, får refundert dugnadsavgiften i form av gavekort som kan benyttes til alt som selges via kassen til kafe/proshop/simulatorsenter i inneværende år. Også her gjelder 20% mer i verdi på gavekortet. Dugnaden i 2020 ble arrangert som vanlig oppmøte med gratis kaffe og rangeballer en lørdag formiddag, grunnet smittevern.

Fakturagebyr: Gebyret på hovedfaktura er i 2021 kr. 0,-. Faktura sendes på mail med kopi i golfbox.

Info om månedlig betaling: Alle som mottar faktura som er større enn kr. 2 000,- får tilbud om å dele opp beløpet med autogiro fordelt over årets resterende måneder i kalenderåret. Fremgangsmåten står beskrevet på faktura. Det er vårt faktureringsselskap Norkred som hjelper oss med dette.