Medlemmer

Medlemsfordeler/avgifter

Fordelskort Kafe/Proshop: Nytt på årets faktura for voksne medlemmer er innføring av "Fordelskort Kafe/Proshop" til kr. 300,-. Dette gavekortet inneholder 20% rabatt, slik at gavekortet du får utstedt hos oss har en verdi på kr. 360,-. Kortet kan benyttes i kassen til kafe/proshop/simulatorsenter.
Fordelskortet betraktes som en medlemsfordel, og faktureres samtidig med den årlige medlemskontingenten. Vi håper at kortet vil føre til økt besøk og omsetning i klubbens kafe/proshop/simulatorsenter, som igjen vil gjøre det enklere å kunne tilby et mer forutsigbart utvalg av varer for våre medlemmer.

Dugnadsavgift: De som møter opp og gjennomfører dugnad, får refundert dugnadsavgiften i form av kontanter eller gavekort til kafe/proshop/simulatorsenter/ballkort. Også her gjelder 20% mer i verdi på gavekort/ballkort.

Fakturagebyr: Gebyret på hovedfaktura er fra og med 2020 kr. 0,-. Faktura sendes nå på mail.

Månedlig betaling: Alle som mottar faktura som er større enn kr. 2 000,- får tilbud om å dele opp beløpet med autogiro fordelt over årets resterende måneder. Fremgangsmåten står beskrevet på faktura. Det er vårt faktureringsselskap Norkred som hjelper oss med dette.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her