Medlemskap og priser

Vi har fra 1. september 2021 høsttilbud på noen noen typer medlemskap. Medlemskapene forutsetter binding for 2022.

Skogsbanen Kjekstad gir en unik naturopplevelse kombinert med golf.

Vi tilbyr blant annet: 18-hullsbane og 9-hullsbane, 3 golfsimulatorer, treningsområder med putting, chipping og driving-range, ulike medlemsfordeler i kafé og proshop, tematreninger med golftrener, instruksjon for alle og nybegynner opplæring, hyggelig og sosialt miljø for alle aldersgrupper. Kafé, proshop og simulatorsenter er åpent hele året.

Fakturagebyr: Gebyret på hovedfaktura er kr. 0,-. Faktura sendes på mail med kopi i golfbox.

Info om månedlig betaling: Alle som mottar faktura som er større enn kr. 2 000,-, får tilbud om å dele opp beløpet med autogiro fordelt over årets resterende måneder i kalenderåret. Fremgangsmåten står beskrevet på faktura. Det er vårt faktureringsselskap Norkred som hjelper oss med dette. Ved månedsbetaling tilkommer et gybyr på kr. 15,- per faktura.

Kjekstad Golfklubb har for tiden avtaler med Grini GK og Bærum GK, hvor du som hovedmedlem får en hyggelig pris ved greenfeespill.

Medlemstilbudene fremkommer under Vilkårene når du velger "Meld deg inn her" nedenfor.
Ønsker du å bli medlem av Kjekstad Golfklubb kan du melde deg inn fra våre hjemmesider Meld deg inn her. Du kan også ta kontakt med klubben på tlf 31 29 79 90, eller send mail til post@kjekstad-gk.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Du betaler ikke innmeldingsavgift ved innmelding i Kjekstad GK!

Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap.

Prisene oppgitt nedenfor er oppdaterte priser for kontingent 2021. Avgifter besluttet av årsmøtet kommer i tillegg. Husk å velge riktig medlemskategori.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 22 år og til og med det året man fyller 29. (Studenter og militære i samme årsklasser, inngår også i denne gruppen).

Inkludert fritt spill begge baner. Det er ikke krav til kjøp av aksje eller andel. Gjelder fra det året man fyller 30 år.

Medlemskapet gir fritt spill på korthullsbanen gjennom hele sesongen. Ønsker man å spille Hovedbanen betaler man kun halv greenfee.

kr 3 950/år

kr 3 950/år

kr 3 700/år

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 20 år.

kr 3 100/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift. Gjelder fra det året man fyller 13 år.

kr 2 000/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift. Gjelder fra det året man fyller 10 år.

kr 1 150/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift.