Medlemmer

Medlemskap og priser

Nå kan du melde deg inn i Kjekstad Golfklubb for 2023 og få 2022 priser.

Skogsbanene på Kjekstad gir en unik naturopplevelse kombinert med golf.


Vi tilbyr blant annet: 18-hullsbane og 9-hullsbane, 3 golfsimulatorer, treningsområder med putting, chipping og driving-range, ulike medlemsfordeler i kafé og proshop, tematreninger med golftrener, instruksjon for alle og nybegynner opplæring, hyggelig og sosialt miljø for alle aldersgrupper. Kafé, proshop og simulatorsenter er åpent hele året.

Fakturagebyr: Gebyret på hovedfaktura er kr. 0,-. Faktura sendes på efaktura, mail eller på Vipps med kopi i golfbox.

Info om månedlig betaling: Alle som mottar faktura som er større enn kr. 2 000,-, får tilbud om å dele opp beløpet med autogiro fordelt over årets resterende måneder i kalenderåret. Fremgangsmåten står beskrevet på faktura. Det er vårt faktureringsselskap Norkred som hjelper oss med dette. Ved månedsbetaling tilkommer et gybyr på kr. 20,- per faktura.


Meld deg inn her

Medlemstilbudene fremkommer under Vilkårene når du velger "Meld deg inn her" .

Nå kan du melde deg inn i Kjekstad Golfklubb for 2023 og få 2022 priser. 

Ønsker du å bli medlem av Kjekstad Golfklubb kan du melde deg inn fra våre hjemmesider Meld deg inn her. Ønsker du mer informasjon om medlemskap, kontakt med klubben på tlf 31 29 79 90, eller send mail til post@kjekstad-gk.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Kjekstad Golfklubb har for tiden ingen innmeldingsavgift ved innmelding!


Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder for 2023 med fritt spill resten av 2022 med samme type medlemskap. Det er ikke krav til kjøp av aksje eller andel. Gjelder fra det året man fyller 30 år.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder for 2023 med fritt spill resten av 2022 med samme type medlemskap. Gjelder fra det året man fyller 22 år og til og med det året man fyller 29. (Studenter og militære i samme årsklasser, inngår også i denne gruppen).

Medlemskapet gir fritt spill på korthullsbanen gjennom hele sesongen. Ønsker man å spille Hovedbanen betaler man kun halv greenfee. Gjelder for 2023 med fritt spill resten av 2022 med samme type medlemskap.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 20 år.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 13 år.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 10 år.

Inkludert fritt spill begge baner.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her