Medlemskap og priser

Om kort tid håper vi å åpne en av Norges råeste golfbaner. Skogsbanen Kjekstad gir en unik naturopplevelse kombinert med golf.
Er du nytt medlem og melder deg inn før baneåpning i 2021 får du 25% avslag på kontingenten for 2021. Forutsetter binding med samme type medlemskap til vanlig pris i 2022. I tillegg spanderer vi 1 gratis time på en av våre nyeste simulatorer som kan benyttes i vinter sammen med tilbudet. Tilbudet gjelder for medlemskategoriene Ung voksen, Senior 30+ og Greenfeemedlemskap.

Vi tilbyr blant annet: 18-hullsbane og 9-hullsbane, 3 golfsimulatorer (åpne hele året), treningsområde: putting, chipping og driving-range, ulike medlemsfordeler i kafé og proshop, tematreninger med golftrener, hyggelig og sosialt miljø for alle aldersgrupper.

Ønsker du å bli medlem av Kjekstad Golfklubb kan du melde deg inn fra våre hjemmesider her. Du kan også ta kontakt med klubben på tlf 31 29 79 90, eller send mail til post@kjekstad-gk.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Du betaler ikke innmeldingsavgift ved innmelding i Kjekstad GK!

Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap.

Prisene oppgitt nedenfor er oppdaterte priser for kontingent 2021. Gjelder også prisene på tilbudene for nye medlemmer. Avgifter besluttet av årsmøtet kommer i tillegg. Husk å velge riktig medlemskategori for Kampanjetilbudene.

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 22 år og til og med det året man fyller 29. (Studenter og militære i samme årsklasser, inngår også i denne gruppen).

Inkludert fritt spill begge baner. Det er ikke krav til kjøp av aksje eller andel. Gjelder fra det året man fyller 30 år.

Medlemskapet gir fritt spill på korthullsbanen gjennom hele sesongen. Ønsker man å spille Hovedbanen betaler man kun halv greenfee.

kr 3 950/år

kr 3 950/år

kr 3 700/år

Inkludert fritt spill begge baner. Gjelder fra det året man fyller 20 år.

kr 3 100/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift. Gjelder fra det året man fyller 13 år.

kr 2 000/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift. Gjelder fra det året man fyller 10 år.

kr 1 150/år

Inkludert fritt spill begge baner og treningsavgift.