Herrer - torsdag

Årets Herrespiller 2021

Av: Jarle Midtskogen  |  Publisert: 19. oktober 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble storeslem på denne unge gladgutten i år! Aldri har vi sett på maken!

Carl Eivind Bjørndal viste særdeles utmerket golf denne sesongen og sopte til seg det som var og vinne av sammenlagtpremier!

Herregruppa er delt inn i 2 "puljer"; mandag og torsdag. Det er egen Order of Merit rangering på begge dagene, men det er en felles Eclectic-konkurranse. 

Humørsprederen Bjørndal klarte altså den bragden å vinne OOM på BÅDE mandag og torsdag. I tillegg vant han også Eclectic!

De andre håpefulle deltagerne ble derfor stående igjen med hakeslepp etter å ha konstantert at de ble fullstendig overkjørt av dette monsteret av en konkurransemann.

På Eclectic var det totalt 95 deltagere, OOM  mandag registrerte 39 deltagere med 8 runder eller fler og på OOM torsdag ble det registrert totalt 61 deltagere. Da kan man forstå hvor mye som skal til for å toppe alle 3 listene.

Med dette gjorde han seg fortjent til diverse gavekort med en samlet sum på flere tusen kroner. Premiene ble delt ut på vår avslutning, søndag 17. oktober.

Vi får håpe at Bjørndal "roer" seg litt neste sesong slik at vi andre også kan føle litt seiersglede! :-)

Takk for en strålende seong!

Resulatlister: Hilsen
Bjørn Reidar og Jarle.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her