Herrer - torsdag

Spill på golfsimulatorer for herregruppa

Av: Jarle Midtskogen  |  Publisert: 31. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da kan vi endelig starte spillet på de splitter nye golfsimulatorene på Kjekstad!


De nye simulatorene på Kjekstad forventes å være klare til den 4. november.
Vi har alle tre simulatorene til rådighet hver mandag og torsdag fra kl. 1800. Det vil være plass til maks 12 spillere av gangen.
Gjennom vintersesongen 2019/2020 spiller vi turneringsspill og det premieres for beste plassering hver uke. I tillegg premieres "Simulatorkongen", altså den som har flest poeng sammenlagt etter endt sesong.

Mandagsgruppa og Herrer - torsdag spiller en felles konkurranse og man kan derfor velge å spille enten mandag eller torsdag. Man kan også spille begge dagene, men om det skulle bli fullt med deltagere på torsdager, har de som ikke spilte mandag førsteretten til å spille. Utover dette er det "først til mølla". Vi brukes ventelisteordning slik at du kan melde deg på selv om det er fullt. Førstemann på ventelisten får plass hvis noen skulle trekke seg.

Du kan melde deg på allere nå!
Fristen for påmelding er alltid kl. 1200, to dager før spilledagen. Om vi ikke blir fulltallig innen fristen, må vi evt. si fra oss en simulator slik at denne kan leies ut til andre. Det blir derfor ikke lett med etteranmelding.

Frist for å melde seg på til å spille blir derfor:
Mandager: lørdag kl 1200
Torsdager: tirsdag kl 1200

Prisen er kr. 250,- pr deltager.

Vi har ikke funnet ut av hvilke baner vi skal spille hver uke, men dette kommer vi tilbake til så snart vi vet hva vi har å velge mellom. Banene legges inn i turneringeslisten:

Klikk her for å se turneringsprogrammet og påmelding.

Det er foreløpig lagt inn turneringen frem til jul, men det kommer flere etter jul også!

Ønsker du å booke tid på simulator ellers, kan du klikke her!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her