Herrer - torsdag

Terje W. Laug ble simulatorkongen

Av: Jarle Midtskogen  |  Publisert: 2. april 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det var en spennende avslutning på St. Andrews. 8 spillere kunne vinne sammenlagt før siste runde. Terje sørget for seieren etter å ha lagt lokk på konkurrentenes forhåpninger.

Smilet til Terje ble stadig bredere etter at runden nærmet seg slutten. Noen blikk rundt på de andre simulatorene mot slutten av runden, og Terje ble fyllt av en kontrollert og velbalansert lykkefølelse.

Skuffelsen var nok et faktum hos de andre spillerne, som gjennom runden hadde fått ufrivillig utskillelse av fukt i munnen etter å ha sett utstillingen av premievinen som sto oppstilt og lett synbar fra alle posisjoner.

Men det var altså Terje som kontrollerte seg best og kunne heve Amaronen og Trofeet over hodet.

Etter å ha panorert synet rundt på deltagerne under premieutdelingen var det lett å forstå at de andre slettes ikke hadde noe imot at Terje vant.

Verken Roy Andresen eller Tom Robert Bergan, som ledet før siste runde, fikk poeng på finalerunden, men ble ikke passert av andre en Terje på rangeringen. Dermed fikk de henholdsvis andre og tredje plass og kunne ta med seg hver sin vinflaske av akseptabel kvalitet hjem til fruen.

Vi hadde et pent overskudd fra årets turneringer og kunne varte opp med en ekstra vin som ble trukket blandt de tilstedeværende spillerne.  Alle nikket bekreftende da det ble klart av John Thorud stakk av med denne, dog til en rungende applaus.

Klikk her for å se sluttresultatet

Takk for i år (heldigvis). Det nærmer seg starten på årets utesesong. Vi sees på Kjekstad om noen dager!

Hilsen
Jarle og Roy


En lykkelig vinner: Terje Werner Laug



 
Top 3 fra venstre: Tom Robert (3. plass), Terje Werner (1. plass) og Roy (2. plass)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her