Instruksjon og kurs

Lag-NM Kvalifisering 2021

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 25. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

LAG-NM KVALIFISERING 2021 - DAMER OG HERRER

Ønsker du å være med på lag-NM kan du melde din interesse til Svein Nummestad Hansen SENEST 6. juni.

Herrer:

Haga golfklubb, divisjon 1. tre dager, fem runder. 16.-18. juli. Minimum 4 spillere, maks 5 spillere.
Ønsker du å kvalifisere deg gjelder «Herredag mandag/torsdag» med oppstart fra Torsdag 20. mai og Mandag 24. mai. Samtidig kan man spille runder når som helst på dagen på på følgende datoer: 10. juni, 13. juni ,14. juni, 15. juni, 17. juni, 20. juni, 21.juni, 24 juni, 25. juni 27 juni & 28.juni.

Dersom man ikke spiller Herredag, skal MINST 5 runder spilles i løpet av datoene over. Hvis du ikke kan spille nok «Herredagsrunder», skal disse da erstattes med runder i løpet av de datoene som er satt over. Man må spille med en annen som også ønsker å kvalifisere seg. Brutto score, dine fem beste resultater teller. Scorer sendes inn til hovedtrener Svein, med bilde av komplett scorekort med navn og markør. Alle som ønsker å kvalifisere/delta i lag-NM gir beskjed SENEST 6. juni. Har du ikke meldt ditt ønske innen da men likevel ønsker å spille, er det ingen garanti for at du får muligheten. 

Kvalifiseringen spilles på Kjekstad GK. Er du satt opp til å spille på datoene du velger, er du pliktig til å spille. Dersom du ikke møter opp blir det «No Show» og du har selv ansvar for at du spiller nok runder og at din medspiller har en markør som også skal kvalifisere (enten dame eller herre). NB! Alle som skal kvalifiseres må spille alle sine fem runder innen 28 juni. Laget blir tatt av hovedtrener Svein onsdag 30. juni. 

Dersom to eller flere spillere har samme sluttresultat og ikke alle disse kan kvalifisere, så er det de tre siste rundene som er tellende for hvem som blir tatt ut. Skulle det mot formodning bli likt igjen, vil det bli loddtrekning. Profesjonelle som ønsker å delta gir beskjed og er forhåndskvalifisert. Det er likevel ønsket at disse spiller noen kvalrunder for å bli kjent med de andres spill og spille seg klar. Kapteinen er en av spillerne i laget. 

Andre turneringer som telles som kvalifisering: 
Kjekstad tour 2  (lørdag 12. Juni)

Spiller du Garmin innen utgangen av juni (Matchplay på Skjeberg) & Norgescup 2 Stavanger GK) teller turneringene som kvalifiseringsmetoder, og du behøver kun tre runder på Kjekstad for å kvale. Ender du opp topp-10 i disse turneringen er du automatisk med på laget.

Aldersbestemmelser: Spillere må være født i 2008 eller tidligere.

Informasjon: Kommer til å lage en messenger gruppe som blir ment for å kunne legge ut resultatene underveis under kvalet.

DAMER:


Hauger Golfklubb, divisjon 2. to dager, tre runder. 17.-18. juli.
Mimimum 2 spillere, maks 3 spillere.

Ønsker du å kvalifisere deg, gjelder minst tre runder «Tirsdagsdamene» med oppstart fra 24. mai , pluss MINST to runder når som helst på dagen på følgende datoer: 10. juni, 13. juni ,14. juni, 15. juni, 17. juni, 20. juni, 21.juni, 24 juni, 25. juni 27 juni & 28.juni.

Dersom man ikke spiller Tirsdagsdamene, eller man ikke får til alle «Tirsdagsdamene» kan du erstatte de rundene med  datoene over. Totalt skal minst 5 runder spilles i løpet av datoene over. Man må spille med en annen som også ønsker å kvalifisere seg. Brutto score, dine fem beste resultater teller. Scorer sendes inn til hovedtrener Svein, med bilde av komplett scorekort med navn og markør. Alle som ønsker å kvalifisere/delta i lag-NM gir beskjed SENEST 6. juni. Har du ikke meldt ditt ønske innen da men likevel ønsker å spille, er det ingen garanti for at du får muligheten.

Kvalifiseringen spilles på Kjekstad GK. Er du satt opp til å spille på datoene du velger, er du pliktig til å spille. Dersom du ikke møter opp blir det «No Show» og du har selv ansvar for at du spiller nok runder og at din medspiller har en markør som også skal kvalifisere (enten dame eller herre). NB! Alle som skal kvalifiseres må spille alle sine fem runder innen 28 juni. Laget blir tatt av hovedtrener Svein onsdag 30. juni. 

Dersom to eller flere spillere har samme sluttresultat og ikke alle disse kan kvalifisere, så er det de tre siste rundene som er tellende for hvem som blir tatt ut. Skulle det mot formodning bli likt igjen, vil det bli loddtrekning. Profesjonelle som ønsker å delta gir beskjed og er forhåndskvalifisert. Det er likevel ønsket at disse spiller noen kvalrunder for å bli kjent med de andres spill og spille seg klar. Kapteinen er en av spillerne i laget. 

Andre turneringer som telles som kvalifisering: 
Kjekstad tour 2 (lørdag 12. Juni)

NB! Spiller du Garmin innen utgangen av juni (Matchplay på Skjeberg) & Norgescup 2 Stavanger GK) teller turneringene som kvalifiseringsmetoder, og du behøver kun to runder på Kjekstad for å kvale. Ender du topp-10 i denne turneringen er du automatisk med på laget.

Aldersbestemmelser: Spillere må være født i 2008 eller tidligere.

Informasjon: Kommer til å lage en messenger gruppe som blir ment for å kunne legge ut resultatene underveis under kvalet. 

Mer informasjon angående Lag NM 
https://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/norgesmesterskapene/lag-nm

Med Vennlig Hilsen 
Svein Nummestad Hansen 
Hovedtrener Kjekstad GK 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her