Instruksjon og kurs

Klubben søker flere hjelpetrenere

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 29. mars 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Har du lyst til å bli en del av trenerteamet vårt?

Som klubb kan vi tilby gratis Trener 1 kurs i regi av Norges Golfforbund. Som hjelpetrener så får du muligheten til å bistå hovedtrener med opplæring av nye golfere på veien til golf kurs og junior treninger for barn og unge.
Kjekstad golfklubb er blitt en stor klubb med mange medlemmer, noe som gjør at etterspørselen på trenere har blitt større. Fra Norges Golfforbund: Trener 1 er første nivå i trenerløypa. Fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er starten for alle som ønsker å påbegynne en trenerutdanning og bli frivillig trener i klubben. 

Juniorvirksomheten:
Juniormiljøet i Kjekstad GK blir større og større med årene som går. Derfor trenger vi engasjerende personer til å hjelpe til med junior treninger og junior arrangementer gjennom sesongen. Som forelder får du muligheten til å inspirere og skape trivsel og glede oss de som er med i junior miljøet. Være med å organisere og veilede under junior treningene, sommer camp og andre aktivitetstilbud både utendørs og innendørs. Du får jobbe sammen med et trener team hvor du får komme med forslag og ideer på hvordan vi kan bygge og videreutvikle juniorvirksomheten videre.   

Veien til golf kurs:
Kjekstad GK satser stort på få flere til begynne å spille golf, derfor så blir du som trener en viktig person i starten for våre nye medlemmer. På kurs får du mulighet å spille og hjelpe våre nye medlemmer i gang med golfen. Som kurs trener lærer du bort hvordan man skal trene og spille. Mye av din egenerfaring som golfspiller kommer godt med. 
Har du noen spørsmål ta kontakt med en av oss under;

Kontakt info: 
Hovedtrener 
Svein Nummestad Hansen
Epost: Svein@kjekstad-gk.no
Tlf: 97945366

Daglig leder: 
Bjørn Lohne 
Tlf: 473 07 990
E-post: bjorn@kjekstad-gk.no
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her