Ivaretakelse

Lag NM 1. Divisjon dag 2.

Av: Anders Fløistad  |  Publisert: 20. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dag 2 var værgudene i godt humør og det ble spilt fullt program med Foursome og Fourball både for damer og herrer.

Det ble en lang dag for våre spillere med start kl. 0730 og siste Kjekstad-ball klokket inn i scoremottaket 20.40. Heldigvis var værgudene med oss nesten hele dagen så paraplyene ble bare brukt i en knapp time på ettermiddagen.


Til høyre ser er Kenneth og Daniel klare for fourball.Kristoffer og Mats klare for foursome.

Sett under ett ble dagen ok for herrene. Med litt varmere puttere hadde nok resultatene blitt ganske mange slag bedre. Men slik er golf. Totalscore etter 2 foursome og 1 fourball spilt er +11. Begge parene får absolutt godkjent med -6 og -3 i fourball. Nok en gang er det foursome som er vårt svake punkt. Her hadde nok spillerne gjerne sett lavere scorer.

Daniel og Tom Robert klare for foursome med Kenneth som caddie.

Vi ligger før de avgjørende singlene på en sterk 4. plass med gode muligheter for å klatre.
I single er det 4 spillere hvorav de 3 beste scorene teller. Vi har tidligere vist at vi i single er av de sterkeste lagene, så det er lov å håpe på varme puttere og godt spill siste dag.


Mats og Kristoffer venter på klarsignal for start i fourball sammen med medspillere fra Borragaard.

Jentene var dessverre helt andre steder enn fortografen i dag. Får håpe at de blir å finne i morgen. Av resultatlisten ser vi at jentene kanskje også hadde kalde puttere i dag. Men uansett er de alltid smilende og blide.

Våre representanter skal ha ros for at de mobliserer energi til siste slag selv om golfdagen strekker seg over 13 timer.

Lykke til med single-rundene.