Ivaretakelse

Lag NM 1.Divisjon dag 3

Av: Anders Fløistad  |  Publisert: 21. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble en tung dag både vær- og spillemessig
På bildet til høyre får Kristoffer lykkeønskninger fra klubbens leder Kim Anders Aas før start på singlerunden.
Resultater Herrer
Resultater Damer

Dette ble en tung dag på banen. Værgudene gjorde sitt til at det ikke ble noe bedre. Forholdene var så tøffe at turneringsledelsen hadde gått til det skritt å sette samtlige bunkere ut av spill (GUR). Det sier sitt om hvilke vannmengder som hadde kommet. Heldigvis ble det litt bedre ut over dagen da det gikk fra konstant regn til av/på regn. Holde grepene tørre var bud nr. 1.

Kennet Transeth, Mats Heien, Tom Robert Bergan (kaptein), Daniel Barth Aas, Kristoffer Fløistad.

I de senere år har herrene skjemt oss bort med meget bra singlespill på søndag. I fjor var vi beste klubb i søndagens singler med totalscore på -1. Dette var vi milevis fra i år. Selvfølgelig får tung bane ta sitt, men +20 er langt fra det målet herrene hadde satt seg. Resultatet ble at vi falt ned fra 4.de til 6.plass. Under normale omstendigheter ingen katastrofe, 6 av 16, men NGF vil fra 2020 endre på hele Lag NM systemet. Det innebærer at  nr. 1 og 2 rykker opp, 3 og 4 blir i første divisjon, de resterende 12 lag rykker ned til 2. divisjon.
Oppgaven for 2020 er klar - opp igjen.


Lotte Berger, Beate Pedersen, Bente Omnes, Martin Omnes (kaptein)

Dameklassen består av 8 lag. Våre damer lå på 8. plass før singlerunden. Der hvor herrene ikke innfridde gjorde damene det. De spilte seg opp til 6. plass. Gratulerer.
På grunn av det nye systemet som kommer holder det imidlertid ikke til å beholde plassen, så de følger herrene ned til 2. divisjon.