Juniorer

BLI MED DA VEL!

Av: Per Mazarino  |  Publisert: 23. april 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hei! Vi er Karoline (13) og Tina (14) og har vært med på Kjekstadjentene i 4 år. Vi har begge blitt gode golfspillere og hatt mye moro med Kjekstad. Det er gøy å være en jentegjeng som trener sammen hver mandag. Noen ganger trener vi golfteknisk og andre ganger finner vi på andre ting som har med golf å gjøre. Neste mandag starter treningen vår og vi har fremdeles noen plasser ledig. SÅ BLI MED!

Kjekstadjentene Karoline Pedersen og Tina Mazarino

Det å være en Kjekstadjente betyr først og fremst at du er med i et fellesskap hvor du blir kjent med mange andre jenter som har til felles at de vil lære seg golf.

I fjor var vi 14 Kjekstadjenter og en haug med Minijenter. De var kanskje  bare 5 i antall, men de tok stor plass. Minijente er du, hvis du er under 10 år. I år er det flere av de som var Minijenter i fjor som har blitt

Minijenter

Kjekstadjente i år. Det blir gøy å se om de fortsatt er like ivrige.  Linnea og Tina steppet inn og trente dem noen ganger i fjor og de kan underskrive på at der var det stort tempo og mye latter.

Amalie, Linnea, Madeleine, Tina og Lene
Fra venstre Amalie, Linnea, Madelaine, Tina og Lene

Noen av jentene blir turneringsspillere som Karoline, Linnea, Tina og Christina. Christina ble klubbmester i fjor. Tina har hatt golfdilla en god stund og reiser rundt i hele verden for å spille turneringer så ofte hun kan. Det siste året har også Karoline hengt  seg på noen utenlandsreiser og på den siste i Skottland, ble også Linnea med. 

Linnea, Christina, Tina og Karoline Så har vi Madelaine og Amalie som har golf som hobby og har vært med i flere år. Disse søstrene er alltid med på treninger og har det gøy med de andre. Siden de fleste turneringer går i helgene og de er mye på hytta, får ikke de vært med på så mange, men de er å se på banen både i trening og ellers.

Linda - sammen med Ine, Amalie, Madeleine, Lene, Kine, Fiona, Celine, Mariell, Mathea og Peggy  utgjorde  2014-Kjekstadjenter. Peggy reiste til USA og har i vinter bodd hos en amerikansk familie og selvfølgelig  spilt golf.                                                                                                             Turneringspillere fra venstre Linnea, Christina, Tina og Karoline

I år skal det bli enda mer gøy for alle og vi satser på en sesong  med mange Kjekstadjenter. Nå er det bare noen dager til det braker løs, så har du lyst til å bli med er det på tide å melde seg på. Det er ingen krav til kunnskap eller utstyr, dette ordner seg etter hvert. Vi har utstyr til utlån og man kan komme på prøvetime.

Velkommen til Kjekstadjentene 2015.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her