Juniorer

Bli med på vårens treningsleir for alle juniorer og elite!

Av: Per Mazarino  |  Publisert: 4. januar 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig har vi klart å komme med en vårsamling for juniorer, elite og gjerne foreldre. Turen går til Norges Golf Forbund sitt vintersted; Alcaidesa. Vi drar første uken etter påske og beregner 5 april som avreisedag og hjemkomst 12 april. Alle juniorer og elite, som har lyst på en flott førsesong opplevelse må bare melde seg på så fort som mulig.

Bli med på treningsleir


Juniorkomiteen arrangerer i år vårsamling på Alcaidesa ca 1 times kjøring retning Gibraltar fra Malaga. På Alcaidesa er det to flotte golfbaner, hvorav en er en fullverdig Links bane pluss  Heathland, en utfordrende mesterskapsbane. Gode treningsforhold med Drivingrange, nærspill og stor puttegreen gir mulighet til trene det meste. 

Elitetrener Darren Webster-ClarkeKjekstads elitetrener Darren Webster-Clarke (WCGA)  vil være med som hovedtrener og tilrettelegge sammen med Juniorkomiteen en perfekt uke for alle. Med bakgrunn i påmeldte, vil det bli lagt opp program tilpasset den enkelte for uken.

Er du under 16 år, må du ha med en ansvarlig voksenperson. Dette kan vær en forelder eller annen som er over 18 år og kan ta ansvar for deg. Hvis du mangler en som kan være med deg, kontakt oss så prøver vi i felleskap å finne en løsning.  De voksene som er med vil få samme tilbud, men i tillegg disponerer de golfbil.

Hele samlingen vil ha et innhold som skal gi positiv opplevelse med både morsomme og utfordrende oppgaver underveis. Vi gleder oss til å se dere alle!

Nå tenker jeg du gjerne vil være med og er spent på hva dette koster:

Prisen er ca (fordi vi vet ikke eksakt flybillettpris) kr 7 700,- per person. Dette inkluderer: Fritt spill på begge banene, Kost og losji (dobbeltrom) , gratis baller på Driving range, transport og fly tur retur Malaga.

Det er foreløpig satt et minimum antall på  12 deltager for å gjennomføre samlingen, så løp og kjøp her er det ingen tid å miste. Helst innen 10. januar.

Det er sikker noe som er uklart for deg og du er velkommen til å ringe Per Mazarino på 934 22 805 eller per@digipoint.no eller Kim Anders Aas på kim@cordo.no 920 20 314 for mer informasjon.

Påmelding velg meny  "Påmelding kurs og aktiviteter" eller klikk her.  Velg deretter aktivitet Vårsamling 2015

Med vennlig hilsen
Kim Anders Aas
Satsning / Elite
Juniorkomiteen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her