Juniorer

Flere hjelpere trengs til NGF turnering 23. mai

Av: Knut Egil Pedersen  |  Publisert: 17. mai 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det å arrangere en NGF (Norges Golfforbund) turnering som juniorturen den 23. mai er, krever at vi løser mange oppgaver. Ikke bare er det oppgaver som skal løses, men denne turneringen skal inspirer ungdommer fra hele landet til å komme tilbake til Kjekstad senere. Den eneste måte vi kan få dette til på er å lage en turnering de vil ha positive minner fra. Det trenger vi din hjelp til!

Den 23. mai 2015, arrangere vi Junior Kval Tour, som er en kvalifiseringsturnering for Titleist Tour, som er det øverste juniornivået i Norge. Turneringen spilles over 36 hull den 23. og vi trenger frivillig hjelp til noen oppgaver. Junior foreldre og andre oppfordres til å hjlpe til.

Siden dette er en lang turnering, bortimot 10 timer har vi delt oppgaven i to økter fra kl 08.00 – 12.00 og en økt fra ca 12.00 – ca 18.00. Meld deg på den økten som passer for deg eller meld deg på begge hvis du tar begge øktene. Du/dere vil få mat og drikke for dagen.   

Vi setter stor pris på om du vil hjelpe oss med disse oppgaven og hvis du ikke har vært Forecaddie tidligere får du/dere opplæring.  Oppmøte på klubbhuset hos Turneringsleder for instruksjon  om arbeidsoppgaven ved starttidspunkt.

Påmelding gjøres her: (på juniorsidene)
http://www.kjekstad-gk.no/aktiviteter/juniorer/42/frivillig-hjelp-til-junioraktiviteter

Eller send mail til Knut Pedersen: knut_e_p@hotmail.com

På forhånd sier vi tusen takk for hjelpen!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her