Juniorer

Flott avslutning for juniorene sesongen 2022

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 17. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Juniorene hadde det gøy under lørdagens avslutning

Endelig så fikk vi muligheten til arrangere noe som er ålreit og hyggelig for juniorene i Kjekstad GK.
Det er nesten tre år siden sist det ble arrangert så stort arrangement hvor alle juniorene kan samles på et sted. Gjennom store deler av sesongen så ser bare juniorene sin egen treningsgruppe, derfor så er det viktig i noen annledninger å lage en sammenkomst hvor juniorene og foreldrene kan se hverandre på tvers av treningsgruppene. 

Vi startet det hele med å ta et felles bilde av alle juniorene. Deretter ble det spill på 9 hullsbanen med ''Closest to Pin'' for de eldste og et banespills opplegg for de yngste på treningsområdet. ''Closest to Pin'' ble arrangert på hull 6 og det var mange som var nære med det var Sverre Iversland med 5 meter fra pinnen som stakk av med seieren.  Når aktivitetene var ferdig så ble det en sammenkomst med pølsefest i det gamle klubbhuset. Takk til ansvarlige Stein Gunnar og Trygve som sto til ansvar for dette. Samtidig som alle var samlet, så dro Svein, Trygve og Stig Are i gang Kjekstad Quiz hvor tre lag ble premiert. Quizen var basert på morsomme spørsmål som omhandlet klubbens historie og ting som skjer ute på tunet laugh Etter at vinnerne av quizen ble kåret, så avrundet Svein avslutningen med en hyggelig takke del til de som har hjulpet til og en liten oppsummering av det positive som har skjedd blant juniorene sesongen 2022. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her