Juniorer

Future Camp - Srixon tour

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 26. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En av våre aktive junior Martin Gjesmoe Aandstad har deltatt nå i vår/sommer på NGF sitt satsnings program. Les mer om Future Camp

Future Camp er det første trinnet i Team Norway sin spiller- og utviklingstrapp og er beregnet for ungdom fra 13.-15. år med store drømmer. 
 
På Future Camp vil du som utøver få mer innsikt i hva det innebærer å jobbe både langsiktig, målrettet og med høy kvalitet. Spillerne blir guidet inn i Team Norway sine fem utviklings-prosesser. På Future Camp samlingene jobber også Team Norway-coachene sammen med klubbtrenere og foreldre for å sikre et godt utviklingsmiljø rundt utøveren både under campdagene, men også i hjemmemiljøet.
 
I starten av mai deltok Martin Gjesmoe Aandstad fra Kjekstad golfklubb på Future Camp på Bjaavann i Kristiansand. Det var samtidig Srixon Tour. Martin forteller at han var veldig godt fornøyd rundene, og gikk gjennom på 86 slag på begge rundene. «Bjaavann var en skikkelig fin bane, og jeg synes det var artig å spille en slik turnering» sier Martin. 
 
Denne helgen var det Future Camp og Srixon Tour i Bærum. Martin deltok fra Kjekstad Golfklubb. Fredagen ble en tøff dag, men lørdag slo Martin tilbake med en flott runde på 77 slag. «Det var varme og harde runder, men på Future Camp har jeg lært hvordan jeg kan tenke og ta ett og ett hull omgangen, og det hjelper»!


 
Nå gleder jeg meg til neste uke. Da blir det junior lag-NM på Drøbak, sier Martin. Det blir gøy å spille sammen, og vi får også med oss Svein.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her