Juniorer

Høst Camp 2023

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 6. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

To hyggelige høst dager med mye golf og moro

Høst campen ble stor suksess blant juniorene. Dette er et arrangement som frister til gjentagelse. Forslaget om å arrangere en ny camp på høsten kan vi takke juniorkomiteen for. Vi ser de kommer med mye fine ideer til gode konsepter som skaper positivt engasjement i juniorgruppa.
Sommer Campen har alltid vært et fast opplegg for gi juniorene mer trening, spill og aktiviteter utnom de faste treningene. For at juniorene skal bli mer kjent med hverandre, så vi behovet for mer camp arrangementer. Derfor ble høstferien en gylden mulighet for å samles. 



Det ble to dager torsdag til fredag i høstfeire uken med 13 ivrige juniorer sammen med fire ansvarlige. 
Det ble spill på banen, aktiviter på treningsområdet og bruk av driving range og simulator senter. Juniorene hadde det gamle klubbhuset som sitt oppholdsted. Vi hadde også ulike pause aktiviteter som rebus, brettspill og film. 

Takk til alle juniorer som har vært med, og takk til komiteen som har vært med å ordnet og stelt i stand. 

Vi kan se frem mot flere hyggelige arrangementer gjennom høsten og vinteren. Neste lørdag blir det junior avslutning noe vi gleder oss til. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her