Juniorer

Kjekstadjenter på vei til storturnering i Skottland

Av: Per Mazarino  |  Publisert: 3. april 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Karoline, Tina og Linnea reiser 6. april til Strathmore Golf Centre for å spille SLGA U16 Open Stroke Play Championship.

Karoline Pedersen, Tina Mazarino og Linnea Roka-Aardal

102 jenter under 16 år, fra 20 land møtes i denne prestisjetunge turneringen som går av stabelen 9. og 10. april.  Karoline og Tina er å finne på startlistene, mens Linnea står på ventelisten. Med dette håper Linnea på å få en plass fra en deltager som ikke stiller til start.  Uansett så blir det masse golfspill og god oppkjøring til sesongstart her hjemme.  

Alle jentene har vært på treningsleir i Spania i løpet av vinteren og Tina har likeså godt vært der i nesten 3 måneder.  Hjemmeskole kombinert med daglig golftrening er den beste oppkjøring for hennes del, sier hun selv.

Tina spiller kl 9.50, den 9. april og kl 13.35, den 10. april Karoline spiller den 9. april kl 13.35 og den 10. april kl 9.40. Husk tidsforskjell på 1 time. Livescore etc finner du i Golfbox  her. 

http://www.strathmoregolf.com/ 

Alle jentene gleders seg til en ny sesong på Kjekstad med resten av Kjekstadjentene og mange spennende turneringer gjennom sesongen. 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her