Juniorer

Kveldstrening med juniorene!

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 26. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Stort aktvitetsnivå blant juniorene på kveldstid

Det skal ikke stå på innsatsen....

Her ser dere turneringsgruppen trener bunker kl. 19:30 tirsdag kveld. Denne gruppen har fokus på å trene for å spille, men instroduseres sakte inn til det å lære å konkurrere på klubb og regionalt nivå. Trenerne Svein og Stig Are kan trygt meddele at vår turneringsgruppe er en sunn junior gruppe med mye motivasjon og treningslyst. Mange av de juniorene som dere ser i bildene har prøvd seg og spiller aktivt i klubbmesterkapene og Narvesen tour. 
Denne gruppen trener fast på tirsdager fra 18:30-19:30. Sesongen går mot slutten og neste uke er siste treningsuke for utendørs sesongen. Vintertreningene står for tur, hvor treningsopplegget flyttes ned i vårt treningsrom i kjelleren av klubbhuset.

Ved hjelp vår sportlig plan så opplever trenerne at det er enklere å legge opp treningsopplegget. 

Trenerne har fokus på de fem prosessene 
1. Teknikk
2. Mentalt
3. Strategisk
4. Fysisk
5. Sosialt


Vi har sterk tro på at for få en vellykket treningsgruppe så må disse fem prosessene være bakt inn i treningsopplegget. Derfor så jobber trenerne kontinuerlig med å finne gode treningsøvelser. I den siste tiden så jobber vi struktuert med at oppvarmingen og avslutningen skal ha preg av noe fysisk og sosialt. Dette ser vi har fungerer veldig bra i junior gruppene. 

Om du er interessert til lese om juniorgruppene og hvordan vi jobber med juniorene våre i klubben, så kan dere lese vår  sportlig plan og info om gruppene i vedleggene. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her