Juniorer

Lag-NM Junior 1.div 2021

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 25. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hei alle
I år har vi gleden av at Kjekstad GK skal arrangere Lag-NM 1.div for juniorer. Det gjør det ekstra givende og jeg tror og håper at alle ser fram til dette i år. Akkurat som i fjor trenger vi et lag med gutter og jenter, som kan levere god golf på vår egen hjemmebane. Mesterskapet varer fra onsdag 30. juni til torsdag 1. juli. Alle spillerne på laget må være født mellom 2002-2008, årgangen (13-19 år). Guttelaget skal bestå av minimum fire spillere, maksimum fem spillere. Jentelaget skal bestå av minimum to spillere, maksimum tre spillere. 

Hvordan kvalifiserer man seg: 
Juniorer som ønsker å kvalifisere seg må spille fire runder, hvor de beste resultatene teller. Scorene blir summert opp, slik at jeg ser til slutt hvilke spillere jeg kan ta ut. Kommer også til å lage en oversikt over de spillerne som kvaler og scorene, slik at man kan se hvordan alle ligger an underveis. Lørdag 22. mai arrangerer Kjekstad narvesen tour. Dette blir en viktig trunering for dere som ønsker å kvale. Beste gutt & jente blir autmatisk kvalifisert. Alle som ønsker å kvalifisere/delta i lag-NM gir beskjed senest 7. mai. Spillere kan kvale gjennom å spille selskapsrunder i klubb eller turneringer lokalt, regionalt eller nasjonalt. De som spiller turneringer kan forbigå de som spiller selskapsrunder. De som velger å spille selskapsrunder må spille samme med noen som også vil kvale til Lag-NM. Frist for å sende inn fire tellende runder er søndag 6. juni kl. 2359. Scorer skal sendes inn som bilde med navn og markør til meg på melding, e-post eller messenger. 


Hvilke Narvesen Tour & Strixon tourer kan man bruke som kvalifiseringsmetode:

Narvesen Tour Viken Vest: 

Narvesen Tour Kjekstad GK 22. mai (beste gutt & jente automatisk kvalifisert) (Avlyst)
Narvesen Tour Asker GK søndag 23. mai (Avlyst)
Narvesen Tour Oslo GK Sarah & Carls Cup søndag 6. juni  

Strixon tour
Strixon tour 2 Larvik GK match Lørdag 14. mai – 16. mai (Avlyst)
Strixon tour 3 Sandefjord (erstatter Holtsmark) Lørdag 28. mai – 30. mai 

Laget skal være klart Mandag 7. Juni 
Treneren kontakter spillere for laguttak.

For de som blir kvalifisert på laget: 
Tirsdag 8. Juni og tirsdag 15. Juni er lagt opp til forbredelse til Lag-NM (spill på 18 hullsbanen). Da blir det spill hvor vi setter opp spillere med hverandre under foursome & fourball runder.

Send meg en gjerne en e-post eller kontakt meg personlig om du ønsker å være med å kvalifisere deg.

Mer informasjon angående Lag-NM Junior finner dere på golfforbundet
https://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/norgesmesterskapene/lag-nm-junior

Informasjon:
Det kan komme endringer eller annen forflytning på grunn av Covid 19 restriksjoner. Men vi håper at alt går som som planlagt.

Kontaktinformasjon: 
Svein Nummestad Hansen
Hovedtrener
Tlf: 979 45 366
E-post: Sveinhansen97@hotmail.com
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her