Juniorer

Resultater NM for Kjekstad

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 24. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Imponerende innsats av Kjekstad spillere i årets NM

NM er over for denne gangen og vi kan gratulere Daniel Barth Aas med en fin T7 plass. NM ble arrangert på Sola GK.
 
Herreklassen ble vunnet av Miklagard sin Markus Bradlie på -9 og Daniel endte på Par, som holdt T7 (delt 7plass). Igjen viser Daniel veldig gode takter i turnering og spesielt kan vi legge merke til at det er jevne runder på rundt par.
 
Dameklassen ble vunnet av Karoline Stormo fra Arendal og Omegn Golfklubb på -3. Tina holdt helt følge i 2 runder og startet tredje dagen i lederball med Stormo og Marthe Wold. Det ble en runde som Tina gjerne vil glemme fort. Ingen ting fungerte og kjempet seg gjennom runden  på pluss 9. På det siste par 5 hullet hvor hun fikk en dobbel boogie ble det dessverre rapportert inn feil score (6). Hverken Tina eller markør Stormo fanget opp dette i score mottaket.
Regelen er enkel; forlater du score mottaket med feil score, er det bare diskvalifikasjon som gjelder. Lederballen ble fulgt av ca 40 personer og alle så med en gang at dette var feil. Ingen mente å gjøre feil, men slik ble det.
 
Både Daniel og Tina spiller klubbmesterskapet neste helg og så går ferden til Sverige (for Tina) for å spille proffturnering på Swedish Golf Tour.