Juniorer

Så er endelig Titleist Tour 2015 i gang på Sola

Av: Per Mazarino  |  Publisert: 2. mai 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I årets Titleist Tour har vi 4 kvalifiserte spillere allerede fra den første turneringen: Daniel, Linnea, Karoline og Tina. Alle stiller i den nye klassen til NGF (Norges Golfforbund) U15 (under 15 år).

Kjekstad spilererene Daniel Linnea, Karoline og Tina på Titleistur U15 i 2015

I årets Titleist Tour har vi 4 kvalifiserte spillere fra den første turneringen. Daniel, Linnea, Karoline og Tina. Alle stiller i den nye klassen til NGF (Norges Golfforbund) U15 (under 15 år).

Etter noen dager med ruskevær og en veldig våt bane ser det i dag ut til å bli strålende sol og lite vind. Alle våre spillere spilte innspillsrunde i går det så virkelig bra ut. For oss som har fulgt juniorene en stund ser vi en virkelig stor fremgang blant alle våre. Alle gleder seg til denne sesongen.

Titleist Tour er som kjent den øverste turnerings ligaen for juniorer i Norge og det at vi nå har fire spillere med, lover godt for fremtiden.

Her har NGF gjennomført for første gang et foreldremøte hvor de ønsket bedre dialog med foreldrene.  Mange spennende innspill for å gjøre golfnorge mer tilrettelagt for fremtidens juniorer. Så gjenstår det å se hva som kommer ut av dette på kort og lang sikt.

Våre spillere har i dag sen starttid fra rundt kl 13.00 og utover til nærmere 15.00. Følg med på Livescore for de to nestedagen her


#kjekstadjentene
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her