Juniorer

Sommer Campen vel blåst!

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 25. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sommer Campen gikk over all forventing med mye fin aktivitet på klubben

Under camp uken var vi 16 juniorer med 2 trenere og 5 hjepere. 

Navn: Svein Nummestad Hansen 

Rolle: Trener og planlegger for campen. Svein hadde overansvaret og under campen hadde han ansvaret for den yngste gruppen fra 6-10 år. 
Navn: Stig Are Sara 
Rolle: trener og planlegger av campen. Stig Are hadde ansvaret for eldste gruppen fra 11-14 år. Satt opp mange fine tema aktiviter på treningsområdet. Stig Are er nylig ferdig utdannet trener og kom med mye fin insprasjon til nye øvelser til campen. 
Navn: Stein Gunnar Nygård 
Rolle: Juniorkomite leder og var med som hjelper. Han kom med forslag til aktiviteter som skjedde utnom selve programmet. En av aktivitetene var det  kjøre golfbil, som var ekstra stas for juniorene. 
Navn: Kristiane Grødtvedt 
Rolle: Juniorkomite ansvarlig og var med på som hjelper og var en fint forbilde for våre jenter som var med på campen. Kristiane hadde litt ansvar for ta litt bilder av juniorene i aktivitetene. 
Navn: Johan Lindstrøm 
Rolle: Juniorkomite ansvarlig og var med som hjelper.  Johan hadde fine ideer på hvordan man kan samle begge gruppene for en felles oppvarming og lek før gruppene delte seg. Lekene fra start så ut til å skape god tilhørighet blant de yngste og eldste juniorene. 
Navn: Trygve Iversland 
Rolle: Juniorkomite ansvarlig og var med på som hjelper og organiserte det som var å gjøre på drivingen under campen. Trygve hadde ansvaret for det som skjedde under pausene i klubbhuset. Hvor juniorene fikk frukt og smoothie. Til alles glede fikk også Trygve satt på en film som juniorene kunne se i pausene. 
Navn: Sverre Iversland 
Rolle: Sverre er en av våre eldste juniorer og var under campen et fint forbilde og insprasjon for våre  juniorer på campen. Til alles glede var det kult å se Sverre drive opp til 200 meteren smiley







Juniorene startet alltid campen med forskjellige leker på treningsområdet.
Leker som ''hauk og due'' ''nappe hale'' og rødt og grønt lys''

Videre så hadde gruppene organisert banespill på treningsområdet hvor trenerne satt opp tilpassende hull, hvor juniorene skulle skrive sin slag på sitt scorekort. 

Aktiviteten på putting greenen og på gressfeltet ble satt opp et nett med fokuset å slå ''over og ''under  og det slå og kaste til hverandre. På putting greenen hadde de yngste juniorene ''kjegle jakt om går ut på å treffe å få tak i flest kjegler. De eldste hadde morsomme lag øvelser i par og i grupper som vekket konkurranse instinktet litt. 

Når aktivitetene på treninsområdet var ferdig så ble den felles pause med frukt, smoothie, brettspill og film. 

Senere hadde vi en felles trening på driving rangen. Trenerne var flinke under camp dagene å sette opp mål å blinker som juniorene skulle prøve å treffe. En av dagene så hadde vi også  OL tema, med fokus på å treffe gjennom OL ringene for å komme til OLlaugh

Mot slutten av camp dagene hadde vi banespill på 9 hullsbanen. Noen runder spilte man vanlig singel maks score par +5 og andre dager spilte vi scramble. 

Under noen av camp dagene så var ikke været helt med oss, så da benyttet vi vårt flotte simulator senter hvor det ble spilt runder på en tilpasset bane og til alles begestring så spilte juniorene også ulike ''games'' mini golf'' ''skeeball'' ''3 på rad'' og  ''golf dart''

Under siste dagen fikk alle juniorene is og diplom som takk for at dem har vært med. 

Ellers så vil klubben takk alle juniorer, foreldre, trenere, hjeper som gjort dette til hyggelig aktivitetstilbud for juniorene på Kjekstad Golfklubb. 





 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her