Juniorer

Fredags golf har kommet for å bli

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 1. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Har blitt en stor suksess!

Fredagsgolf er nytt konsept med åpen påmelding, og er for alle juniorer som har lyst til å ha det gøy med golf gjennom vinterhalvåret. 
Vi har hatt 19 arrangementer med oppstart fra 28. oktober 2022 til 31. mars 2023.
Det har blitt satt opp både trening og spill kvelder og turneringer. 33 unike juniorer har vært med på disse fredags golf kveldene. Jeg vil takke alle juniorer som har gjort dette til et fast opplegg gjennom vintersesongen. Takk til alle foreldre og trenere som har vært med å hjelpe til og vært tilstede. Takk til proshopen som har stått for serveringen. ''En kjekstad vaffel gir alltid litt ekstra energi mot slutten av en golfrunde'' 

Under fredags golfen har juniorene spilt mange forskjellige baner. Alt i fra Sunridge og Red Rock Valley i ørkenen til skogsbaner, parkbaner som Ashley Farms og Donald Ross Memorial. På simulatorene har juniorene spilt med et tilpasset boost oppsett, hvor simulatorene hjelper deg med å slå rettere, lengre og mer presist. Dette er noe som gjør simulator golf helt unikt og inspirerende. 
Under den siste fredagsgolfen så avsluttet vi med en scramble turnering. 11 juniorer deltok, og det ble delt opp i 3 lag. Juniorene syns det var gøy spille på lag og det var ekstra stas for de små og spille sammen med de eldste juniorene.
Når turneringen var ferdig spilt, så hadde Bente Lohne og juniorkomiteen ordnet i stand et lang bord med pizza og saft i 2 etg. av klubbhuset. 


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her