Klubben

C3 Kiropraktorklinikk - ny samarbeidspartner

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 22. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjekstad GK ønsker C3 Kiropraktorklinikk hjertelig velkommen som ny samarbeidspartner fra 2022

C3 Kiropraktorklinikk har blitt stolt samarbeidspartner og støttespiller til Kjekstad Golfklubb og ønsker å presentere seg med følgende:

Med både kiropraktorer og muskelterapeut i klinikk er fokuset vårt å holde folk i aktivitet så mye og så lenge som mulig, og med så god funksjon som mulig. Golf kombinerer mosjon, kroppslig utfoldelse og sosialt samvær på en veldig fin måte og vi føler det å støtte opp under dette er helt naturlig for oss. 

Men golf er også en veldig krevende sport, med mye krefter i sving. Krefter som påvirker hele bevegelsesapparatet. Nakke, rygg, bekken, skuldre og albuer er nøkkelpunkter for hvor man kan oppleve ubehag og smerter, eller bare manglende mobilitet som påvirker hvordan du har det når du spiller golf. Om du ønsker at noen med mange års erfaring på biomekanikk på dette feltet skal se på deg, kom gjerne til oss for en vurdering og gjennomgang. 

C3 Kiropraktorklinikk ble startet i 2014 og er den største aktøren på «Hurumlandet" for behandling av muskel- og skjelettplager. Vi holder til i Åsveien 4 på Sætre, mao. veldig nærme E134. Enkel tilkomst og gode parkeringsmuligheter. Klinikken har 2 kiropraktorer og en muskelterapeut. Skulle det være aktuelt og nødvendig har klinikken også røntgen, som kan være med på å spisse diagnostikken for dine utfordringer. 

Som en liten del av det å være sponsor for Kjekstad, tilbyr vi alle medlemmer 20% på førstegangsundersøkelse her hos oss. Bare oppgi at du kommer fra Kjekstad dersom du bestiller time. Dette kan du gjøre på nett selv via. www.c3kiropraktor.no og linken Online Booking, eller ta kontakt til oss på tlf 3222 3555 eller e-post: kontakt@c3kiropraktor.no. 

Våre anbefalinger er at det er ikke alltid lurt å vente til problemet er blitt så stort at man må frastå å gjøre det man elsker. Ta tak i problemene og få hjelp om de er store eller små!

Ha en riktig fin golfsesong 2022! 

Mvh 

Kenneth, Vegard og Anders
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her